سالاد انار

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد انار

مواد لازم برای سه نفر:
پرتقال……………………………….۳ عدد
انار………………………………….۱ عدد
آب پرتقال طبیعی………………….یک چهارم لیوان
پنیر خامه ای بدون نمک…………….به اندازه ۲ الی ۳ قوطی کبریت
خامه………………………………….۴ قاشق
وانیل…………………………………..به مقدار لازم
شکر قهوه ای…………………………………..۱ الی ۲  قاشق چایخوری
خلال پسته……………………………برای تزئین
طرز تهیه:
پنیر را به مدت نیم الی سه ربع ساعت در آب گذاشته تا بی نمک شود. پرتقال ها را طوری پوست بکنید که به گوشت پرتقال برسد بعد هر قاچ پرتقال را با کارد دانه دانه جدا کنید. نیمی از انار های دانه شده و پرتقال را در دیس بریزید و آب پرتقال هم بریزید سپس خامه و پنیر و وانیل ارگانیک و شکر قهوه ای را میکس کرده و اضافه کنید و دو باره با انار و پرتقال و با تزئینی از پسته روی خامه را بپوشانید.
می توانید به جای پرتقال از گریپ فروت استفاده کنید.
این سالاد برای گروه های خونی O،A مناسب می باشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *