زنجبیل ارگانیک و آلزایمر

مطلب را به اشتراک بگذارید

زنجبیل ارگانیک و آلزایمر

طبق آخرین و پیشرفته ترین تحقیقات علوم پایه و با توجه به عوارض جانبی و مضرات داروهای شیمیایی، گیاهی وجود دارد که می تواند عامل درمانی مناسبی برای بیماری به ظاهر غیر قابل درمان به نام آلزایمر باشد. بر اساس مقاله منتشر شده در مجله هندی علوم زیست شناسی تجربی، زنجبیل خصوصاً از نوع ارگانیکش یک ضد آلزایمر طبیعی فوق العاده است. محققین هندی عقیده دارند که زنجبیل باعث تقویت مولکول های درمانی هدف در آلزایمر شده و یک مکمل غذایی-دارویی مناسب به شمار می رود.

تعریف بیماری آلزایمر

آلزایمر بیماری وابسته به کهنسالی و سیستم عصبی بدن می باشد و نشانه های بارز آن فراموشی، رفتارهای غیر معمول و تغییر شخصیت و در نتیجه به تحلیل رفتن قوای تشخیص می شود و بار اقتصادی و اجتماعی بسیاری بر بیماران و خانواده هایشان تحمیل می کند.

زنجبیل ارگانیک ۲۰۰ گرمی 

زنجبیل ارگانیک را از کجا بخریم

زنجبیل ارگانیک را می توانید از سایت oabshop.ir تهیه کرده و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۸۸۳۴۳۴۹۰ تماس حاصل فرمایید.

مبارزه زنجبیل با آلزایمر

با توجه به مداخلات دارویی پیشرفته وابسته به مشتقات شیمیایی شان، که جزء مخدر محسوب شده و باعث تشنج در انسان می شود، بهتر است از نمونه های گیاهی گسترده موجود در طبیعت نظیر زنجبیل ارگانیک، زردچوبه ارگانیک، گیاه گینکو و روغن زیتون فرابکر برای درمان آلزایمر استفاده کرد. آنتی اکسیدان و خواص ضد التهابی موجود در زنجبیل ارزش بالایی در پیشگیری از به وجود آمدن نورون های نارس (یاخته های عصبی که وظیفه ترارسانی داده های عصبی را بر عهده دارند) وابسته به بیماری آلزایمر دارند.

زنجبیل نقش مهمی در پیشگیری از آسیب های مولکولی مغز ناشی از بیماری آلزایمر دارد، که باعث به وجود آمدن تنش و اختلالات عصبی می شود. خواص ضد آلزایمری زنجبیل از شکسته شدن و از بین رفتن آنزیم استیل کولین استراز (آنزیمی که برای تحریک اعصاب لازم است) جلوگیری می کند و به تقویت حافظه کمک می کند. این گیاه باعث افزایش سطح و طول بقای آنزیم های استیل کولین، و در نتیجه کاهش شدت بیماری آلزایمر می شود. پس زنجبیل را می توان یک مکمل گیاهی مناسب برای درمان آلزایمر برشمرد.  اگر از عصاره زنجبیل ارگانیک استفاده شود تأثیر بیشتری بر روی مولکول های هدف در بیماری آلزایمر خواهد داشت. مصرف روزانه ۲ گرم انواع فرآورده های زنجبیل شما را از ابتلا به آلزایمر در سنین بزرگسالی مصون خواهد داشت.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *