روغن زیتون تصفیه شده نیم لیتری

روغن زیتون تصفیه شده

مطلب را به اشتراک بگذارید

روغن زیتون تصفیه شده سفیر سلامتی شما

در طول تاریخ انسان ها همواره از زیتون و روغن زیتون استفاده کرده اند. درخت زیتون به نام درخت صلح  شناخته شده است و نماد کبوتر با شاخه ای از درخت زیتون نماد امید است. این  امر حاکی از پر خاصیت بودن  روغن بر آمده از درخت زیتون است که  به  سلطان روغن های  گیاهی  موسوم  است.

جالب است بدانید که ۹۰ % روغن مصرفی مردمان کشورهای مدیترانه ای به ویژه اسپانیا روغن زیتون است که با استفاده از آن به تهیه غذا پرداخته و برای سرخ کردن استفاده می نمایند و همانگونه که همگی شاهدیم مردمان این مناطق بالاترین طول عمر و کمترین بیماری های قلبی را در جهان دارند. شایان ذکر است که نود درصد روغن زیتون مصرفی مردم اسپانیا برای سرخ کردن و پخت و پز و سایر موارد از نوع روغن زیتون فرابکر است.

کشور اسپانیا بزرگترین تولید کننده  زیتون و روغن زیتون در جهان است و  در سال ۲۰۰۹  مقدار ۶,۲۰۴,۷۰۰   تن  تولید داشته است که بیش از یک سوم مقدار کل تولید جهانی است.

خواص روغن زیتون برای پوست

روغن زیتون واقعی سازگار با پوست بوده و غنی از آنتی اکسیدان های طبیعی است که با مبارزه با همه نشانه های پیری از قبیل چین و چروک، لکه های سیاه، جوش و آکنه، از پیری پوست جلوگیری می کند.

روغن زیتون واقعی با تامین ویتامین های ضروری برای پوست و از بین بردن سموم از روی پوست، موجب جوان ماندن پوست می گردد.

روغن زیتون دارای خواص دارویی بوده و به عنوان عامل ضد التهابی شناخته شده است که از انواع عفونت های پوستی جلوگیری می کند.

روغن زیتون و درمان دیابت

پیروی از یک رژیم غذایی غنی از روغن زیتون، نه تنها در درمان و کنترل دیابت، بلکه در پیشگیری از آن نیز نقش مهمی ایفا می کند.
روغن زیتون از طریق افزایش کلسترول HDL و کاهش تری گلیسیرید، از مقاومت انسولین و پیامد های خطرناک ناشی از آن پیشگیری می کند، و موجب کنترل قند خون و همچنین فشار خون می شود. مصرف روغن زیتون، مواد غذایی حاوی فیبر مثل جو دوسر، میوه ها و سبزیجات و مقادیر کنترل شده از کربوهیدرات، بر اساس گروه خون، موجب ایجاد بهبود در هر دو نوع دیابت، به ویژه نوع دو، می شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

2 پاسخ

  1. سلام چنانچه این روغن بی بو را دریخچال برای آزمایش بگذاریم کریستاله می شود یاخیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *