دانه کتان و لاغری

دانه-کتان-و-لاغری

مطلب را به اشتراک بگذارید

دانه کتان چیست ؟

در این مطلب، از مزایای این دانه، برای شما توضیح خواهیم داد.

با ما همراه باشید.

دانه کتان و لاغری

این دانه حاوی طیف وسیعی از ترکیبات ضروری برای سلامت انسان می باشد که از بین آن ها ۳ نوع  ترکیب، بیشتر از سایر ترکیبات برای لاغری کاربرد دارند:

۱- امگا ۳    ۲- فیبر    ۳- لیگنان ها

دانه-کتان-و-لاغری-OAB

دانه کتان برای لاغری

به طور کلی علاوه بر یک بخش سالم از یک رژیم غذایی روزانه، این دانه با جذب آب، متورم و حجیم می شود و به شما احساس سیری خواهد داد، تا کمتر مصرف کنید و به راحتی تا وعده بعدی سیر بمانید.

اسید های چرب موجود در دانه کتان (امگا ۳)

بر خلاف نظریه های سال های ۱۹۸۰ تا ۲۰۰۰، تحقیقات جدید نشان می دهند که چربی، بخش مهمی در هر رژیم غذایی می باشد. ولی دقت داشته باشید که نوع چربی مورد نظر، متفاوت از چربی های رایج نزد مردم می باشد.

اسیدهای چرب اشباع و چربی های ترانس بدترین نوع آن ها می باشند، که موجب چاقی می شوند. چربی های غیر اشباع موجود در این دانه، نوعی از چربی است، که می تواند به لاغری شما کمک کند.

چربی ها، ذاتاً دیر هضم می باشند که این امر باعث می شود احساس سیری کرده و کمتر به غذا خوردن تمایل پیدا کنید. اسیدهای چرب غیر اشباع با شکستن کربوهیدرات و پروتئین ها به هضم بهتر غذا کمک می کنند که بدون آن ها پردازش مواد غذایی غیر ممکن خواهد بود. طبق نظر متخصصین تغذیه، متأسفانه، بدن انسان قادر به تولید اسیدهای چرب غیر اشباع ضروری بدن نیست و در این میان مکمل هایی نظیر دانه کتان باید این نیاز ما را تأمین کنند. این محصول بدون کلسترول و بدون اسید چرب ترانس است.

فیبر

فیبر در هر شکلی که باشد بسیار دیر هضم بوده و این مؤلفه ای است که باعث سیری طولانی مدت می گردد. این غله شامل هر دو نوع فیبر محلول و نامحلول می باشد. فیبر محلول سطح کلسترول خون را کاهش می دهد. فیبر نامحلول به گوارش بهتر غذا کمک می کند. این دانه در مقایسه با وزنی که دارد، کربوهیدرات و کالری بسیار کمی دارد که خود باعث کاهش وزن خواهد شد.

علاوه بر خواص بسیار سودمند برای لاغری، دانه کتان شاخص های سلامتی دیگری نیز با خود به همراه دارد:

  • کاهش خطر سکته قلبی

  • ضد سرطان

  • درمان اختلالات سیستم ایمنی بدن

  • ضد دیابت

  • پیشگیری از یبوست

چگونه از دانه کتان استفاده کنیم؟

از این دانه تقریباً می توان به همه مواد خوراکی از جمله غذاها و آبمیوه ها اضافه نمود. شما می توانید دانه کتان بو داده یا آسیاب شده را با جو دوسر پرک در یک وعده صبحانه میل نموده و از خواص آن ها بهره مند شوید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *