خوراک ترد با کینوا و سبزیجات

خوراک ترد با کینوا و سبزیجات

مطلب را به اشتراک بگذارید

خوراک ترد با کینوا و سبزیجات

مواد لازم:

• یک عدد بروکلی کوچک
• یک فنجان کینوا
• ۲ فنجان آب
• نمک دریا
• ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون
• یک عدد فلفل قرمز خرد شده
• ۲ قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
• یک دسته اسفناج
• کمی به لیمو

طرز تهیه:

بروکلی و اسفناج ها را در اندازه های نسبتاً بزرگ خرد کرده و به مدت ۳ دقیقه در آب بجوشانید. سپس با یک کفگیر آب آن را بگیرید و داخل حوله مخصوص آشپزخانه به خوبی خشک کنید.
به لیمو را به خوبی له کرده سپس کینوا را داخل آب و کمی نمک دریا بپزید. شعله را کم کنید و به لیمو را به کینوا اضافه کرده سپس ۱۲ دقیقه دیگر بپزید.
روغن زیتون را کمی گرم کرده سپس فلفل قرمز را داخل آن بریزید و به مدت ۳ الی ۴ دقیقه روی شعله قرار دهید. بروکلی و اسفناج را به همراه پوست لیمو به آن اضافه کنید. مخلوط تهیه شده را با کینوا پخته شده هم بزنید. خوراک شما آماده سرو می باشد!

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *