خواص عسل به دست آمده از گل گندم سیاه

مطلب را به اشتراک بگذارید

خواص عسل به دست آمده از گل گندم سیاه

زنبور عسلی که شهد گل گندم سیاه را جمع آوری و فراوری می کند، عسلی با رنگ نسبتاً تیره و با طعم قوی و مطلوب تولید می کند. ترکیب پایه و مشخصات تغذیه ای انواع عسل نسبتاً مشابه است، اما عسل گندم سیاه دارای غلظت های بالاتری از مواد مغذی و آنتی اکسیدان ها می باشد. زنبورهای عسل طی یک فرایند بیوشیمیایی، از طریق چند بار دفع کردن، شهد را به عسل تبدیل می کنند. در این فرایند محتوای آب کاهش می یابد. لازم به ذکر است که مصرف گندم سیاه خواص درمانی بیشتری نسبت به عسل آن دارد و می توانید به راحتی با تهیه این غله سودمند از تمامی خواص لاغری و درمانی آن بهره مند شوید.

ترکیب عسل

سه جزء اصلی انواع عسل شامل، فروکتوز، گلوکز و آب است. عسل بر خلاف سایر قندها، مواد معدنی و اسیدهای طبیعی نیز دارد. فروکتوز حدود ۷۰ درصد شیرین تر از ساکارز و ساکارز کمی شیرین تر از گلوکز است. عسل با رنگ روشن، مانند عسل به دست آمده از  گل وحشی و شبدر، دارای بالاترین نسبت فروکتوز به گلوکز است. گرچه بزرگترین عنصر عسل گندم سیاه فروکتوز است، اما محتوای گلوکز آن بالاتر از سایر عسل ها می باشد. به صورتی که یک فنجان عسل گندم سیاه حدود ۴۰ درصد فروکتوز و ۳۰ درصد گلوکز دارد.

گندم سیاه ارگانیک ۲۵۰ گرمی 

اثرات آنتی اکسیدانی عسل گندم سیاه:

عسل یک منبع غنی از فلاونوئیدها و سایر ترکیبات فنولی است که نشان دهنده فعالیت آنتی اکسیدانی قابل توجه است. مصرف روزانه عسل نشان دهنده بهبود سطح آنتی اکسیدانی خون و کمک به جلوگیری از پراکسیداسیون لیپید و یا آسیب به چربی ها، مانند کلسترول یا افزایش رادیکال های آزاد است. بر اساس مقاله ای نوشته شده توسط مایکل موری و همکاران درباره غذاهای سالم و شفابخش، افزایش پراکسیداسیون چربی به طور جدی باعث ایجاد و پیشرفت آترواسکلروز (تصلب شرایین) می شود. به طور کلی عسل گندم سیاه اغلب به عنوان یک منبع غنی از آنتی اکسیدان ها شناخته می شود.

به گفته May Berenbaum، رئیس بخش گروه اندرمولوژی دانشگاه ایلینوی، گرم به گرم غلظت آنتی اکسیدان ها در عسل گندم سیاه، با غلظت آنتی اکسیدان گوجه فرنگی و دیگر میوه ها و سبزیجات قابل مقایسه است.

عسل گندم سیاه به عنوان یک ضد عفونی کننده برای درمان موضعی زخم و سوختگی عمل می کند. عسل آب را جذب می کند و زخم را از طریق جلوگیری از رشد باکتری ها و قارچ ها از بین می برد.

نکته آخر: عسل گندم سیاه به دلیل این که هیچ گونه پردازشی روی آن انجام نشده، بیشترین مقدار مواد مغذی مناسب برای سلامت را دارد.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک نمکی

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک بدون نمک

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *