خطرات رژیم های گیاه خواری طولانی مدت

خطرات رژیم های گیاه خواری طولانی مدت

مطلب را به اشتراک بگذارید

خطرات انواع  رژیم های گیاه خواری در طولانی مدت :

رژیم های گیاه خواری با درجات مختلفی صورت می گیرد. در شرایط گیاه خواری مطلق حتی مصرف شیر و تخم مرغ هم حذف می شود.
همچنین از فرآورده های حیوانی هم در آنها استفاده نمی شود اما در رژیم های ملایم تر از شیر و تخم مرغ استفاده می شود.

حال این سوال مطرح می شود که آیا پیرو رژیم های گیاهی بودن مفید است یا نه؟

این رژیم ها شاید در برهه ای از زمان برای برخی از بیماری ها مفید باشد.
وی در این باره افزود: حال اگر این گونه رژیم ها در طولانی مدت استفاده شوند سبب ساز مشکلاتی برای فرد می شود که مهم ترین آنها کمبود اسیدهای آمینه است.
در صورتی که فردی در طولانی مدت، تنها از رژیم غذایی گیاهی استفاده کند احتمال بروز کمبود ریزمغذی هایی نظیر روی وجود دارد.
استفاده از رژیم های خاص مانند گیاه خواری باید در یک دوره کوتاه و تحت نظر متخصص تغذیه و به دنبال این نکته که برای فرد کمبود ایجاد نشود ادامه داده شود.
به دنبال استفاده از رژیم های گیاه خواری در صورت بروزهرنوع کمبود برای فرد باید خیلی سریع در راستای جبران کمبودها اقدام شود.

به ویژه دوستان دارنده گروه خون B و O توجه داشته باشند که به هیچ وجه گیاه خواری نمی تواند برایشان مناسب باشد. 

برای فردی که دچار نقرس یا افزایش اسید اوریک خون است استفاده از رژیم های گیاه خواری برای مدتی مفید واقع می شود.
گاهی برخی افراد باهدف کاهش وزن برای دریافت رژیم های گیاهی مراجعه می کنند اما باید بدانند که گیاه خواری صرف، نتایج چندان جالب و مطلوبی به همراه نخواهد داشت.
زیرا پس از قطع کردن دوره رژیم درمانی؛ فرد به صورت مجدد دارای اضافه وزن می شود.
خوشبختانه رژیم های گیاه خواری در کشورمان چندان شایع و متداول نیست. البته در کلینک های تغذیه ای که با اصول علمی اداره می شوند رژیم های گیاه خواری تجویز نمی شوند.
باز هم تأکید می شودکه این رژیم ها در موارد خاصی باید داده شوند و به طور اصولی گیاه خواری نباید به مدت طولانی ادامه پیدا کند.
در صورتی که کسی رژیم های گیاه خواری را دنبال می کند باید بداند که یک تمرین اشتباه را پیش رو دارد و باید از ادامه آن بپرهیزد.
در رژیم های غذایی رکن تنوع- تعادل و کیفیت باید تا حد امکان رعایت شود.
از این رو باید سعی شود از مواد غذایی طبیعی بیشتر استفاده شود.
همچنین باید سعی شود با رعایت اصل تنوع و تناسب از تمام سبزیجات و میوه جات که حاوی منابع خوب معدنی و ویتامین ها هستند استفاده کنیم تا سلامتی را در بهترین سطح حفظ نماییم.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *