جو دو سر با سیب و گردو

مطلب را به اشتراک بگذارید

جو دو سر با سیب و گردو

مواد لازم:

جو دوسر……………………… ۱۲۰ گرم (۴۵۶ کالری)
شیر کم چرب …………………. ۲۰۰ سی سی (۸۹ کالری)
سیب پوست کنده و بدون هسته …….. ۲ عدد متوسط (۱۶۸ کالری)
گردوی خرد شده ……………………… ۴۰ گرم (۲۶۲ کالری)
عسل…………………………..  ۴ قاشق غذا خوری (۲۵۵ کالری)
دارچین …………………………. ۱ قاشق چای خوری (۶ کالری)
طرز تهیه:
جو دوسر را با مقداری شیر به مدت ۱ الی ۲ دقیقه در ماکروویو، و یا ۳ الی ۴ دقیقه روی اجاق بپزید تا خوب خیس بخورد (میزان غلظت آن را می توانید با کم و زیاد کردن آب بنا بر ذایقه خود تنظیم نمایید)، پس از خنک شدن، همه مواد را به آن اضافه کرده و میل نمایید. می توانید این صبحانه را گرم نیز مصرف نمایید.
توجه داشته باشید که دارچین برای گروه خون B و شیر برای گروههای خونی A و O مضر است و به جای شیر می توانید از آب استفاده نمایید.
این صبحانه خوشمزه برای چهار نفر کافیست.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *