جو دو سر با دارچین

مطلب را به اشتراک بگذارید

جو دوسر با دارچین

مواد لازم:

آب یا شیر و یا شیر سویا ………  ۱ و نیم لیوان – ۳۰۰ میلی لیتر
(شیر کم چرب: ۱۳۳ کالری، شیر سویا: ۱۱۴ کالری)
جو دوسر پرک خردشده یا سبوس جو دوسر ….. نصف لیوان – ۱۰۰ گرم
(جو دوسر پرک خردشده : ۳۷۹ کالری، سبوس جو دوسر: ۲۴۶ کالری)
شکر …………………………….. ۲ قاشق چای خوری (۱۹ کالری)
پودر دارچین ………………. یک چهارم قاشق چای خوری (۱٫۵ کالری)
انواع آجیل خرد شده …………….. ۱ مشت (نصف لیوان: ۱۰۰ گرم) (۵۹۴ کالری)

طرز تهیه:

کلیه مواد فوق را با یکدیگر مخلوط کرده و در قابلمه کوچکی ریخته و به مدت ۵ دقیقه به آرامی بپزید. در زمان پخت به آرامی مواد را با قاشق هم بزنید.

توجه فرمایید که می توانید به دلخواه از آجیل مورد علاقه ای که مناسب گروه خونیتان می باشد استفاده فرمایید.

توجه: مصرف دارچین برای دارندگان گروه خون B مضر است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *