ترفند هایی برای کاهش وزن افراد دیابتی

مطلب را به اشتراک بگذارید

ترفند هایی برای کاهش وزن افراد دیابتی

در زیر روش های ساده ای جهت کمک به کاهش وزن افراد دیابتی معرفی می کنیم

بشقاب‌های کوچکتر را جایگزین بشقاب‌های بزرگ نمائید

افراد مبتلا به دیابت برای کاهش وزن از بشقاب و کاسه‌ های کوچک استفاده نمایند تا غذای کمتری خورده و حس سیری بیشتری داشته باشند.
اگر غذای شما آنقدر زیاد نمیباشد بهتر است با یک متخصص دیابت یا تغذیه مشاوره کنید تا پزشک آموزش‌هایی درباره‌ حجم غذا و سلامت غذای مصرفی، در اختیار شما قرار دهد.بر اساس گروه خون خود تغذیه کنید
گروه خون شما به عنوان کلیدی برای گشودن درهای اسرار آمیز سلامت ، بیماری ها ، طول عمر و سلامت روح و روان است.
گروه خون شما استعداد شما برای ابتلا به انواع بیماری هاست و از این جهت با غذایی که می بایست مصرف کنید و یا نوع ورزش هایی که انجام دهید ارتباط مستقیم دارد.
گروه خون شما ،همچنین عامل مهم میزان انرژی شما، و قدرت بدن در سوزاندن کالری و واکنش شما در برابر فشارهای روحی و حتی شخصّیت شماست.
حتماً توضیح قانع کننده ای می بایست در پاسخ به اینکه چرا برخی از افراد قادرند با رژیم های مخصوص غذایی وزن کم کنند در حالی که برخی دیگر قادر به انجام چنین کاری نیستند وجود داشته باشد. نیم ساعت قبل از غذا آب بنوشید
قبل از برداشتن قاشق و چنگال لیوان آب را بردارید.
نوشیدن آب نیم ساعت قبل از غذا باعث کاهش وزن افراد دیابتی می شود و از اضافه وزن جلوگیری می‌کند.
نوشیدن آب باعث می‌شود که احساس سیری کنید و به بدن آبرسانی کرده‌ اید.
آیا تمایل دارید کالری‌های کمتر، ولی سیری بیشتری تجربه کنید؟ شام یا ناهار را همراه با یک بشقاب سالاد مغذی یا یک کاسه سوپ شروع کنید.

جودوسر بخورید تا چاقی و دیابت درمان شود
فیبر محلول این غله از نوع بتا گلوکان است که به افراد دیابتی در تنظیم گلوکز خونشان کمک می کند.
این نوع فیبر باعث می شود تا هضم نشاسته به صورت کند انجام شود و عوارض ناشی از افزایش گلوکز خون که پس از خوردن غذا در این بیماران ایجاد می شود ، کاهش یابد.

هرچه می‌خورید را یادداشت کنید
نت برداری از آنچه خورده ‌اید محاسبه و کنترل آنچه دریافت کرده‌ اید را آسان تر می‌کند.
ثبت غذاهای روزانه برای ارزیابی میزان کربوهیدراتی که خورده اید بسیار مفید می باشد. ۳۰ تا ۴۰ گرم کربوهیدرات در هر وعده برای زنان کافی می باشد. و میزان کربوهیدرات مردان در هر وعده ۴۵ تا ۶۰ گرم می‌ باشد.

برای سلامتی بایستید
می‌دانید برای کاهش وزن باید ورزش کرد اما این را هم بدانید یافتن راه‌های کوچک برای فعالیت به سوزاندن کالری‌‌ها کمک می‌کند.
با ایستادن‌ شروع کنید.
طبق اعلام مرکز محاسبات کالری دانشگاه پزشکی ماری لند : اگر شخصی ۷۵ کیلو وزن داشته باشد به مدت ۱ ساعت کارهای ساده‌ اداری را به جای نشستن ایستاده انجام بدهد می‌تواند ۲۴۰ کالری بسوزاند.
از یک زمان‌سنج استفاده کنید تا هر نیم ساعت به شما اخطار دهد که باید بایستید و فعالیتی داشته باشید، قدمی بزنید، حرکات کششی و چرخشی انجام دهید یا دمبل بزنید.

از خوردن غذا در مقابل تلویزیون پرهیز کنید
خوردن غذا در مقابل تلویزیون یا لوازم سرگرم کننده دیگر، باعث می‌شود که فرد بیشتر غذا بخورد.
غذا خوردن‌های آگاهانه منجر به تناسب اندام می‌شود.
وعده‌های غذایی را پشت میز غذاخوری میل کنید و روی هر چه می‌خورید تمرکز کنید. این امر باعث می‌شود تا از غذا لذت ببرید. بعد از خوردن غذا پیاده روی کنید
بعد از هر وعده‌ غذا کمی فعالیت بدنی ضمیمه‌ آن وعده کنید.
بعد از هر غذا ۱۰ دقیقه قدم بزنید که کمک به کنترل شاخص قند خون و کاهش وزن می کند. خودتان را از چیزی محروم نکنید
باید مراقب کالری‌های دریافتی خود باشید اما هیچ وقت نباید خود را از خوردن محروم کنید. همین امر منجر به پرخوری‌ می شود.
جای دادن کربوهیدرات، پروتئین و چربی کافی در برنامه‌ غذایی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار می باشد.
متخصص تغذیه یا دیابت به درک بهتر از توازن در کربوهیدرات‌ها، چربی‌ها و پروتئین‌ها کمک خواهد کرد و تصویری کامل از آنچه شما بدان نیاز دارید برای شما ترسیم خواهد کرد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *