ترشی کلم برگ و پیاز

مطلب را به اشتراک بگذارید

ترشی کلم برگ و پیاز

مواد اولیه ‏‎ :‎
کلم برگ قرمز………………………….یک عدد‎
پیاز سفید………………………………. به میزان لازم‎
سرکه و نمک دریا…………………………. به میزان لازم
طرز تهیه‎: ‎
ابتدا پوست پیازهای شسته شده را گرفته، برش داده و به صورت ریز خرد می‌کنیم. کلم برگ را نیز به صورت خلال‌های ‏خیلی باریک خرد نموده، سرکه و نمک دریا را با هم مخلوط می‌‌کنیم‎.‎
درون یک ظرف شیشه‌ای مناسب مقداری از کلم برگ‌ها را ریخته و روی آنها کمی پیاز خرد شده می‌ریزیم. این کار را به ‏ترتیب و در چند مرحله تا پر شدن شیشه انجام داده و در پایان روی آن را با سرکه پر می‌کنیم. ترشی را درون یخچال ‏گذاشته و پس از سه روز آماده مصرف است‎.‎
نکته ‏‎:‎
این ترشی برای دورچین انواع غذاهای گوشتی مناسب است. در ضمن پیاز طعم خوبی به ترشی کلم می‌دهد‎.‎

پیازها را به هر شکلی که دوست داشته باشید می‌توانید برش بزنید‎.‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف پیاز برای دارندگان گروه خونی O و A سودمند، و برای دارندگان گروه خونی B و AB بلامانع است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *