ترشی کامکوات

مطلب را به اشتراک بگذارید

ترشی کامکوات

مواد لازم :
پرتقال ریز زینتی (کامکوات)…………………………. ۲ کیلو
سرکه…………………………………….. ۲ لیتر
نمک دریا………………………………………. به میزان لازم
شکر قهوه ای……………………………………….. ۲۰۰ گرم
طرز تهیه :
ابتدا پرتقال​‌ها را بشویید و با چنگال چند سوراخ روی آن‌ها ایجاد کنید. برای گرفتن تلخی آن‌ها را در آب سرد بگذارید و یک شبانه‌روز صبر کنید. بهتر است چند بار آب آن را عوض کنید. در مرحله بعد پرتقال‌ها را در قابلمه بریزید و با حرارت بالا به مدت پنج دقیقه بجوشانید و بلافاصله در آبکش بریزید و زیر آب سرد بگیرید تا شکل خود را از دست ندهد. مرحله جوشیدن را می‌توانید دو بار انجام دهید. ولی دقت کنید شکل آن‌ها حفظ شود.
پس از صاف‌کردن بگذارید خنک شود و بعد در ظرف شیشه‌ای مناسب بریزید و سرکه را ​ همراه نمک دریا و شکر قهوه ای به آن اضافه کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *