ترشی پیاز شکم پر

مطلب را به اشتراک بگذارید

ترشی پیاز شکم پر

مواد اولیه ‏‎ :‎
پیاز سفید کشیده……………………………………….‏‎.‎سه عدد‎
فلفل دلمه‌ای سبز و زرد خلال شده………………….‏‎.‎از هر کدام‎ ‎یک عدد‎
‎لوبیا سبز……………………………………………..‏‎.‎یک پیمانه (۱۰۰ گرم)‏‎
‎هویج خلال شده متوسط ……………………………. دو عدد‎
‎ساقه پیازچه…………………………………………..به میزان لازم‎
سرکه سفید……………………………………………. دو پیمانه‎
سیر خرد شده………………………………………….  دو حبه‎
نمک دریا و فلفل…………………………………………..به میزان لازم
طرز تهیه ‏‎:‎
انتهای پیازها را جدا کرده، یک برش عمیق از سر تا انتهای آنها ایجاد نموده و درون سرکه به مدت یک هفته می‌گذاریم تا ‏نرم شوند. لوبیا سبزها را خرد کرده و به همراه کمی نمک دریا و سرکه روی حرارت می‌گذاریم تا نرم شوند‎ .‎پیازها را از سرکه ‏در آورده و پره‌های آنها را جدا می‌کنیم. در ظرفی هویج، فلفل دلمه‌ای، لوبیا سبز، نمک دریا، فلفل و سیر خرد شده را مخلوط ‏کرده و داخل هر پره پیاز، مقداری از مواد را ریخته، سپس پره‌های پیاز را روی هم آورده و به کمک ساقه پیازچه می‌بندیم ‏تا مواد از داخل آن خارج نشود‎.‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف پیاز برای دارندگان گروه خون A و O سودمند و برای دارندگان گروه خون AB و B بلامانع است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *