تام یام کونگ

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم‎ ‎‏:‏
میگو………………………………… ۶ عدد (و یا ماهی ۶ تکه کوچک)‏‎ 
گشنیز……………………………… کمی‎ 
قارچ خرد شده…………………….. ۸عدد‎ 
آب نارگیل………………………….. ۱پیمانه‎ 
پیاز…………………………………. ‏‎۱‎عدد خرد شده‎ 
رب گوجه…………………………… ۲ قاشق سوپ خوری‎ 
زنجبیل خرد شده………………….. ۴ تکه‎ 
برگ درخت لیمو……………………. ۴ عدد‎ 
موسیر……………………………… ۲عدد خرد شده‎ 
آب………………………………….. ۲ پیمانه‎ 
آب لیمو ترش تازه………………….. ۳قاشق غذا خوری‎ 
سس ماهی……………………….. ۴قاشق غذا خوری‎ 
فلفل فراوان و نمک………………… کمی‎ 
پودر پاپریکا‎ 
شکر………………………………… ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
ماهی یا میگو را تمیز کرده ظرف را روی حرارت گذاشته کمی روغن زیتون ر یخته موسیر ریز خرد شده را تفت داده و رب و ‏پاپریکا وفلفل و سس ماهی و شکر و ماهی و یا میگو و زنجبیل و برگ لیمو را ریخته هم میزنیم‎.‎

سپس آب را و آب نارگیل را اضافه کرده میگذاریم بپزد و بعد از ۲۰ دقیقه قارچهای درشت خرد شده را اضافه میکنیم. ‏میگذاریم جا بیفتد در انتها گشنیز را هم اضافه میکنیم.

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف میگو برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، و برای سه گروه خونی دیگر مضر میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *