مواد لازم :
میگو………………………………… ۶ عدد (و یا ماهی ۶ تکه کوچک)
گشنیز……………………………… کمی
قارچ خرد شده…………………….. ۸عدد
آب نارگیل………………………….. ۱پیمانه
پیاز…………………………………. ۱عدد خرد شده
رب گوجه…………………………… ۲ قاشق سوپ خوری
زنجبیل خرد شده………………….. ۴ تکه
برگ درخت لیمو……………………. ۴ عدد
موسیر……………………………… ۲عدد خرد شده
آب………………………………….. ۲ پیمانه
آب لیمو ترش تازه………………….. ۳قاشق غذا خوری
سس ماهی……………………….. ۴قاشق غذا خوری
فلفل فراوان و نمک………………… کمی
پودر پاپریکا
شکر………………………………… ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
ماهی یا میگو را تمیز کرده ظرف را روی حرارت گذاشته کمی روغن زیتون ر یخته موسیر ریز خرد شده را تفت داده و رب و پاپریکا وفلفل و سس ماهی و شکر و ماهی و یا میگو و زنجبیل و برگ لیمو را ریخته هم میزنیم.
ماهی یا میگو را تمیز کرده ظرف را روی حرارت گذاشته کمی روغن زیتون ر یخته موسیر ریز خرد شده را تفت داده و رب و پاپریکا وفلفل و سس ماهی و شکر و ماهی و یا میگو و زنجبیل و برگ لیمو را ریخته هم میزنیم.
سپس آب را و آب نارگیل را اضافه کرده میگذاریم بپزد و بعد از ۲۰ دقیقه قارچهای درشت خرد شده را اضافه میکنیم. میگذاریم جا بیفتد در انتها گشنیز را هم اضافه میکنیم.
البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف میگو برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، و برای سه گروه خونی دیگر مضر میباشد.