تاریخچه جو دوسر

تاریخچه جو دوسر OAB

مطلب را به اشتراک بگذارید

درباره تاریخچه جو دوسر چه می دانید؟

با ما همراه باشید.

تاریخچه جو دوسر

۲۹ اکتبر روز جهانی جو دوسر

جو دوسر در ردیف بهترین های غلات قرار دارد. غله ای مغذی، با فیبر بالا غنی از فیبر و مواد معدنی در دنیا. زمانی یکی از تولید کنندگان برتر جو دوسر واشنگتن بود.

در اواخر قرن ۱۹ و اوایل قرن بیستم، جو دوسر غله کوچک غالب غرب واشنگتن بود. این محصول در سال ۱۸۷۶ آنقدر زیاد بود که چند کشاورز فراوانی آن را گواهی دادند.

کمیسر کشاورزی ایالت متحده آمریکا در سال ۱۸۸۲ اعلام کرد که واشنگتن در صدر فهرست ایالت های تولید کننده جو دوسر قرار دارد.

تاریخ چه جو دوسر:

بسیاری از کشاورزان بر این باوراند که منشاء این غله از آسیای غربی و اروپای غربی است. اسناد و مدارک نشان می دهند که شکار چیان دوره پارینه سنگی در جنوب ایتالیای کنونی، تقریبأ ۳۲۰۰۰ سال پیش نوع وحشی آن را مصرف می کردند. مردم نوسنگی ۱۱۰۰۰ سال پیش در کرانه باختری و در دره اردن پرورش دادند. رومیان باستان جو دوسر را بیشتر به عنوان خوراک دام می کاشتند.

تاریخچه-جو-دوسر-OAB

این محصول در هوای خنک، شرایط مرطوب در خاکی با زهکشی خوب رشد می کند.

در اوایل قرون وسطی در اسکاتلند و در اواخر قرون وسطی در سوئیس جزو غلات اصلی کشت می شد. اولین بار آن را در شمال آمریکا در جزیره کاتیهانک در سواحل ماساچوست کاشتند.

جو دوسر را قبل از سال ۱۸۵۰ بیشتر در شرق دریاچه می سی سی پی می کاشتند. پیشگامان آن را به سمت غرب کشاندند. در اواخر قرن ۱۹ و اوایل قرن بیستم، حداقل پنج کارخانه جو دوسر در غرب واشنگتن در تاکوما، وجود داشت.

در آن زمان جو دوسر در حال کسب محبوبیت به عنوان صبحانه بود. دکتر آمریکایی جان هاروی کلوج، پرک جو دوسر امروزی را در اواخر سال ۱۸۷۰ رواج داد. نسخه او نان گندم و جو دوبار پخته و بدون مایه خمیر بود. برند کواکر جو دوسر Quaker Oats علامت تجاری خود را در سال ۱۸۷۷ ثبت کرد و تا سال ۱۸۸۵ جو دوسر در جعبه ها فروخته شد.

جو دوسر آماده (فوری) “Quick Oats” در سال ۱۹۹۲ عرضه شد.

برند Instant Quaker Oatmeal در سال ۱۹۹۶ و اولین اوتمیل طعم دار در سال ۱۹۷۰ با شکر و افرا عرضه شد.

در حالی که مصرف این غله در آمریکا از سال ۱۹۶۰ کاهش یافت اما تا ۲۰ سال اخیر این مقدار ثابت مانده است. در سال ۲۰۲۰ در زمان شیوع بیماری کووید ۱۹، تعداد جست و جوی جو دوسر و شیر جو دوسر بسیار بالا بود.

این غله در کنترل وزن و کاهش سطح کلسترول نقش دارد. یک فنجان جو دوسری که می پزیم، تنها ۱۶۶ کالری دارد. می توانید در کوکی ها، مافین ها و گرانولا استفاده کنید.

 آیا می دانید!

  •  در سال ۱۸۵۰ اولین کارخانه جو دوسر در آکرون، اوهایو توسط فردینانت شوماخر تأسیس شد و این غله را وارد بازار گسترده تری در آمریکا کرد.

  •  انجمن غذا و داروی آمریکا در سال ۱۹۹۷ ادعا کرد که رژیم غذایی غنی از جو دوسر خطر بیماری های قلبی را کاهش می دهد پس محبوبیت جو دوسر نیز افزایش یافت.

  • در سال ۲۰۱۳ در ۲۹ اکتبر روز جهانی جو دوسر به رسمیت شناخته شد و مصرف و قدردانی آن در سرتاسر جهان چند برابر شد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *