بیسکوئیت جو دو سر پرک و سبوس جو دو سر

مطلب را به اشتراک بگذارید

بیسکوئیت جو دو سر پرک و سبوس جو دو سر

مواد لازم:
جو دوسر صبحانه………………… ۲ و نیم  فنجان
سبوس جو دوسر …………….. ۲ فنجان
پودر وانیل ………………..  نصف قاشق مرباخوری
نمک دریا ……………. نصف قاشق مرباخوری
بکینگ پودر ………………. ۳ قاشق مربا خوری
شکر قهوه ای …………… ۴ تا یک سوم فنجان (فشرده)
روغن زیتون ………………….. ۱ و نیم فنجان
تخم مرغ تقریباً درشت ……………….. ۳ عدد
آب…………………. ۲ قاشق غذا خوری
آرد برنج …………………….. ۱ و یک سوم فنجان
گردو خرد شده  شده یا (میوه خشک شده) ………….. ۲ فنجان
طرز تهیه:
ابتدا جو دوسر صبحانه و سبوس جو دوسر را با قاشق هم می زنیم تا مخلوط شود سپس وانیل، نمک دریا، بکینگ پودر و شکر قهوه ای را نیز افزوده و به خوبی کل مواد را مخلوط می کنیم تا یکنواخت شود. توجه داشته باشید که جهت تهیه این بیسکوئیت به هیچ وجه از هم زن استفاده نکرده و به آرامی با قاشق می بایست مواد را هم بزنیم. سپس روغن زیتون و تخم مرغ را اضافه کرده و هم می زنیم و سپس آب را به آن اضافه می کنیم و مجدداً کمی مخلوط می کنیم  سپس آرد برنج را کم کم  افزوده و به خوبی مخلوط می نماییم و بعد گردو خرد شده (یا هر گونه میوه خشک یا خشکبار به دلخواه) را  به خمیر می افزاییم. به دلخواه می توانید شکلات خرد شده یا اسمارتیز به جای میوه و خشکبار به خمیر اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. به آرامی خمیر را به اندازه توپ پینگ پنگ گلوله گلوله کرده و در سینی که از قبل کمی چرب شده قرار می دهیم، سپس با ته قاشق گلوله های خمیر را کمی فشار دهید و در فری که از قبل در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شده، می گذاریم و به مدت ۱۵ الی ۱۷ دقیقه می پزیم.
از میزان مواد بالا، حدوداً ۳۵ عدد بیسکوئیت به دست می آید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *