بوریتوی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :

پنیر چدار خرد شده ……………………………. ۲۵۰ گرم
لوبیا قرمز پخته شده …………………………… ۵۰۰ گرم
تخم مرغ. ………………………………………. ۱۰ عدد
کالباس خرد شده ………………………………. ۵۰ گرم
نان ترتیلا …………………………………….. ۱۰ عدد

روغن ………………………………………… ½ پیمانه

طرز تهیه :

 

برای تهیه بوریتوی مخصوص صبحانه، ابتدا در یک تابه بزرگ، کالباس ها را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کمی قهوه ای شود و آن را کنار بگذارید. نان های ترتیلا را از قبل آماده کنید. آن ها را در فویل بپیچید و در فر بگذارید تا گرم شوند. تخم مرغ ها را در تابه بزرگ به همراه کمی روغن سرخ کنید تا ببندند. (سعی کنید تا هر تخم مرغ به صورت کامل به حالت نیمرو درآید و زرده و سفیده مخلوط نشوند.) لوبیای پخته شده را در یک ظرف دیگر بریزید و حرارت دهید تا گرم شوند. در هر یک از نان های ترتیلا یک عدد از تخم مرغ نیمرو و روی آن لوبیا، کمی کالباس و درنهایت کمی پنیر بریزید و بوریتوها را به صورت رول بپیچید و در ظرف مناسبی سرو کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *