بورانی

مطلب را به اشتراک بگذارید

بورانی

مواد لازم:

اسفناج خام  …………………….  یک کیلو (۲۱۰ کالری)

ماست چکیده  …………………   ۳۰۰ گرم  (حدود  ۲۴۰ کالری)

نمک دریا  …………………………..  به مقدار کافی

طرز تهیه:

ابتدا در یک قابلمه یک لیوان آب ریخته و اسفناج را در آن بریزید. حدود بیست دقیقه اسفناج را بپزید و در یک سبد خالی کنید تا آب آن کاملاً رفته و اسفناج خنک شود. سپس آن را روی تخته ریخته و ساطوری نمایید. سپس مقداری نمک دریا به دلخواه به آن اضافه کرده و با ماست مخلوط کنید. به دلخواه می توانید از ماست بیشتری و یا از ماست کم چرب استفاده کنید.

این غذای خوشمزه حدود دو ساعت طول می کشد تا جا افتاده و خوشمزه تر شود. این بورانی خوشمزه برای هر چهار گروه خون مناسب بوده و گروه خون O می بایست از ماست کمتری استفاده نماید.

کالری بورانی ………………  ۴۵۰

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *