بهترین غذاها برای مبارزه با سرطان در دارندگان گروه خون AB

بهترین غذاها برای مبارزه با سرطان در دارندگان گروه خون AB

مطلب را به اشتراک بگذارید

دارندگان گروه خون AB از لحاظ سیستم ایمنی در برابر سرطان بیشتر شبیه گروه خون A هستند تا گروه خون B و این به علت آن است که دارندگان گروه خون AB دارای آنتی ژن A هستند. در یک تحقیق بسیار بزرگ ثابت شده است که نشانگر آنتی ژن A مانند در بیشتر سرطان ها دیده می شود.
این مساله مخصوصاً در مورد سرطانهای دستگاه گوارش و سرطان های هورمورنی مانند سرطان سینه، سرطان پروستات، سرطان روده بزرگ و معده صدق میکند. شما قابلیتهای خاصی دارید که شما را از دارندگان گروه خون A و دارندگان گروه خون B متفاوت میکند. شما همانند دارندگان گروه های خونی A و B ترشح هورمون های استرس ندارید.
بدن دارندگان گروه خون AB به طور طبیعی دارای میزان بالایی سلولها کشنده است، سلولهای کشنده بهترین جنگجویان سیستم ایمنی در برابر سرطان هستند. 
دلیل زیاد بودن میزان سلول های کشنده در دارندگان گروه خون AB احتمالا به علت آن است که هیچ آنتی بادیی در برابر آنتی ژن های خونی ندارند و سیستم ایمنی برای جبران آن سلولهای کشنده بسیار زیادی را تولید میکند. 
استراتژی مبارزه با سرطان در دارندگان گروه خون AB تقویت سیستم ایمنی و بالا نگاه داشتن میزان سلولهای کشنده است. رژیم غذایی مناسب گروه خون به شما این امکان را میدهد تا با سرطان جنگیده و آن را از بین ببرید. 
پیروی از رژیم غذایی و روش زندگی مناسب گروه خون می تواند مانع از بروز سرطان در دارندگان گروه خون AB شود. مواد غذایی زیر بهترین غذاها برای مبارزه با سرطان در دارندگان گروه خون AB هستند که از کتاب مبارزه با سرطان با علم گروه خونی انتخاب شده اند.
 

جدول مواد غذایی برای مبارزه با سرطان در دارندگان گروه خون AB:

غذا

عملکرد

ماهی روغنی آب های سرد

منبع غنی اسید چرب امگا ۳

سویا و فرآورده های آن

حاوی لکتینهای از بین برنده سلولهای سرطانی

کفیر

لبنیات تخمیر شده که سلامت رودهها را تضمین میکند

کره تصفیه شده

که حاوی زنجیره اسیدهای چرب کوتاهی است که ضد سرطان بوده و در سلامت رودهها نقش دارد.

روغن بزرک

حاوی اسید آلفالینولنیک است که از رشد سلول های سرطانی سینه جلوگیری میکند.

بادام زمینی

حاوی لکتینهایی است که رشد سلولهای سرطانی را متوقف و از بین میبرد.

گردو

سم زدا

قارچ گرد سفید معمولی

حاوی لکتینی است که از انتشار سرطان در بدن جلوگیری می کند.

گل کلم

حاوی عناصری است که آنزیم آروماتاز را متوقف میکند.

گوجه فرنگی

حاوی آنتی اکسیدان لیکوپن

پیاز

از تولید پلی آمین ها جلوگیری میکند.

بروکلی

از بدن در مقابل پلیآمینها حفاظت میکند.

سیر

ازتولید پلی آمینها جلوگیری میکند.

آب انگور

متوقف کننده آنزیم آروماتاز

گواوا

منبع آنتی اکسیدانی لیکوپن

زغال اخته

سم زدا

گیلاس

سم زدا

شوید

از تولید پلی آمین ها جلوگیری میکند.

ترخون

از تولید پلی آمین ها جلوگیری میکند.

زردچوبه

از تولید پلی آمین ها جلوگیری میکند.

چای سبز

حاوی آنتی اکسیدانهای مفیدی است که رشد تومور را متوقف کرده و تأثیر سایر آنتی اکسیدانها را بالا میبرد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

2 پاسخ

    1. با سلام. خیلی ممنون از لطف شما. امیدوارم مورد پسند قرار گرفته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *