برنج قهوه ای ارگانیک ماده غذایی ارزشمندی است عاری از سموم و آفت کشهای سرطان زا . یک مادهی خوراکی سالم، سرشار از مواد معدنی ضروری مانند: منگنز، آهن، روی، فسفر، کلسیم، سلنیم، منیزیم و پتاسیم است و منبع غنی ویتامین B1 (تیامین)، ویتامین B2 (ریبوفلاوین)، ویتامین B3 (نیاسین)، ویتامین B6، فولیک اسید، ویتامین E (آلفا توکوفرول) و ویتامین K است.
برنج قهوه ای منبع پروتئین است و مقدار مفیدی فیبر به رژیم غذایی شما اضافه میکند. این برنج اسیدهای چربی را که برای سلامتی حیاتی هستند نیز مهیا میکند.
برنج قهوه ای ابزار بسیار مناسبی برای کنترل وزن در افرادی است که با چاقی مبارزه میکنند. این برنج حاوی منگنز است که به سنتز چربی بدن کمک میکند. مطالعاتی که در این زمینه انجام شده، نشان داده است مصرف غلات کامل مانند برنج قهوه ای دارای اثرات مثبت بر روی بدن است؛ چون موجب کاهش شاخص تودهی بدن و چربی آن میشود. برنج قهوه ای به افزایش فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز که یکی از آنزیمهای آنتیاکسیدانی است و همچنین به بالا رفتن سطح کلسترول خوب (HDL) در افراد چاق کمک میکند. جوانهی برنج قهوه ای هم اثرات ضدچاقی مؤثری دارد.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
کليه حقوق اين سايت متعلق به ( شرکت OAB ) میباشد.