با مصرف گیاهان زیر وزن کم کنید

با مصرف گیاهان زیر وزن کم کنید

مطلب را به اشتراک بگذارید

با مصرف گیاهان زیر وزن کم کنید

بر اساس مطالعاتی که در دانشگاه هاروارد صورت گرفت، گیاهان دارویی چینی تأثیری بسیار قوی در کاهش اشتها دارند، که همین امر موجب کاهش وزن و رسیدن یه تناسب اندام می شود.
این گیاهان تأثیر قابل توجهی در بهبود بیمارانی که از چاقی و عوارض آن رنج می برند دارند. مثل بیماران قلبی، افراد دارای کبد چرب و دیابت نوع ۲٫
این گیاهان موجب ترشح هورمونی در بدن می شوند که به مغز پیام سیری می فرستد.

چای سبز

چای سبز بر خلاف چای قرمز هیچگونه ضرر و زیانی ندارد. برای چربی سوزی بسیار مفید است.
علاوه بر این، خواص دیگری نیز دارد.

از جمله:

حاوی آنتی اکسیدان هایی قوی است. دارای ویتامین C و E است.
موجب تنظیم فشار خون و قند خون می شود و برای افراد دیابتی بسیار مفید است.
برای حفظ استحکام استخوان ها و همچنین برای تقویت حافظه بسیار سودمند است.
خاصیت پیشگیری کننده از سرطان دارد.
چای سبز برای دارندگان هر چهار گروه خونی سودمند است.

نعناع بیابانی

بر اساس مطالعات اخیر نتیجه حاصل شده که افرادی که هر ۲ساعت یکبار بوی نعناع را استشمام می کنند، به طور متوسط در یک ماه ۲ کیلوگرم از وزنشان کم می شود.
همچنین خوردن آن موجب کاهش اشتها و در نتیجه کاهش وزن می شود.

چای اولانگ

چای اولانگ یک چای گیاهی مانند چای سبز است، و در چربی سوزی موثر است.
تحقیقات نشان داده که با مصرف منظم چای اولانگ، هر هفته می توان نیم کیلو وزن کم کرد.



جعفری

جعفری سرشار از ویتامین های گروه B است که برای هر مشکلی، از مشکلات روحی تا سرطان، سودمند است.
از بین خواص آن می توان به خاصیت چربی سوزی نیز اشاره کرد.
جعفری برای دارندگان هر چهار گروه خونی مفید است.

 

دارچین

دارچین دارای آنتی اکسیدان است.
برای کنترل دیابت موثر است.
از انباشتگی چربی ها در اطراف شکم جلوگیری می کند.
مصرف یک قاشق چایخوری دارچین در روز برای سلامت بسیار مفید است.
دارچین برای دارندگان گروه خونی B مضر است، ولی برای بقیه گروه های خونی مضر نیست.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *