اشتباهات بزرگ در رژیم غذایی

اشتباهات بزرگ در رژیم غذایی

مطلب را به اشتراک بگذارید

اشتباهات بزرگ در رژیم غذایی

حدود ۸۵% از افرادی که رژیم می گیرند، وزن کم نمی کنند! و یا بدن آن ها بعد از کمتر از ۲-۳ سال به حالت اولیه برمی گردد!
اگر شما نیز جزو این دسته افراد هستید، حتمآ این مقاله را مطالعه کنید. در زیر به مطرح کردن چند اشتباه رایج که باعث می شود از رژیم خود نتیجه نگیرید، می پردازیم.
به اندازه ی کافی غذا نخوردن
بزرگترین اشتباه، چشم پوشی از وعده های غذایی و گرسنگی دادن به خود است.
کم خوردن باعث لاغری نمی شود، و بدنتان را ضعیف میکنید. اگر به دنبال یک اندام متناسب و قوی هستید، درست غذا بخورید، نه کم!

از کالری پادشاه نسازید!

چربی سوزی فقط به دلیل کالری نیست. کاهش التهاب از طریق تغذیه مناسب، بدن را از شر چربی های ذخیره شده خلاص می کند. سلامت کلی بدن را در اولویت قرار دهید، و سپس به فکر سایر اهداف (لاغری و…) باشید.

سعی در بهترین بودن

حدود ۷۵% از افراد، ۲۴ ساعت خود را به رژیم خود و لاغر شدن فکر می کنند و در این راه بسیار افراطی هستند!
برخی افراد، اهدافی خارج از توانایی های خود در نظر می گیرند، مثلآ فرد شاغلی که می خواهد هر روز به باشگاه برود. این تصمیم یا هدف بسیار ساده به نظر می رسد و مشکل کار نیز همین جاست!
این فرد، وقت کافی برای این که هر روز به باشگاه برود را ندارد، پس دچار سرشکستگی می شود و پیش خود شرمنده می شود. این احساس بسیار ناخوشایند است. در این حالت ممکن است فرد به کلی از هدف اصلی خود، یعنی چربی سوزی و رسیدن به سلامت، دست بکشد.
پس دقت کنید که افراط در هر امری، مضر است.

دست کشیدن از شیرینی

خیلی از افراد وقتی که رژیمی را شروع می کنند، به خود قول می دهند و قسم می خورند که دیگر هرگز سمت شیرینیجات، یا حتی غذاهای مورد علاقه ی خود نمی روند. حال تصور کنید که این اشخاص روزی قول خود را بشکنند! در آن وقت دیگر فرد به کلی از رژیم ناامید می شود.
ولی این تصور که در موقع رژیم اصلآ نباید شیرینیجات و دیگر خوراکی های پر کالری خود غلط است!
اگر روزی میل به خوردن شیرینی، و یا کیک تولد دارید، به اندازه ی مناسب می توانید از آن ها استفاده کنید.

رژیم گرفتن به تنهایی

در وزن کم کردن، بیشتر از اراده ی فرد، بحث برنامه ریزی و راهنمایی و همراهی فرد مطرح است.
می توانید از دوستان و یا افراد خانواده و یا حتی پزشک خود کمک بگیرید و از کسی بخواهید که شما را همراهی و تشویق کند.

عدم دقت در خرید کردن

سعی کنید آشپزخانه و یخچال خود را تنها با غذاهای سالم و مقوی پر کنید. اگر در خانه خوراکی های چاق کننده و پرکالری داشته باشید، احتمال این که وسوسه شده و سراغ آن ها بروید زیاد است!

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *