استفاده از جو دو سر در روزهای گرم تابستان

مطلب را به اشتراک بگذارید

استفاده از جو دوسر در روزهای گرم تابستان

تحقیقات نشان داده اند که وعده غذایی صبحانه یکی از مهمترین وعده های غذایی می باشد و حذف کردن آن از برنامه روزانه برای سلامتی مضر خواهد بود. ولی در روزهای گرم تابستانی استفاده از فرنی گرم شاید زیاد هم مناسب و دلچسب نباشد. ولی نگران نباشید…ما به شما راه حلی پیشنهاد می کنیم تا بتوانید از صبحانه ای لذیذ در روزهای گرم تابستانی لذت ببرید. می توانید از جو دوسر برای فرنی خود استفاده نمایید. جو دوسر قابلیت جذب بالایی دارد بدون این که نیاز به حرارت دادن باشد. می توانید به راحتی آن را با ماست یونانی و شیر کم چرب مخلوط کرده و یک وعده صبحانه مغزی داشته باشید. می توانید این مخلوط را شب آماده کرده و در یخچال قرار دهید تا هنگام صبحانه از فرنی سرد تابستانی لذت ببرید. قبل از میل کردن می توانید مقداری تخم کتان بو داده نیز روی آن بپاشید و بدین ترتیب می توان گفت که شما یک صبحانه غنی از امگا ۳، فیبر، ویتامین E و منیزیم میل کرده اید. همچنین باید به این نکته هم اشاره کرد که جو دوسر پخته نشده مدت بیشتری در معده می ماند و این عمل باعث می شود تا شما دیرتر احساس گرسنگی کنید. 
فرنی پایه :
۱ فنجان جو دوسر، ۱/۲ فنجان ماست یونانی، ۱ قاشق چای خوری تخم کتان بو داده، ۱/۴ فنجان شیر سویا را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس کمی عسل به آن اضافه کنید. فرنی صبحانه شما آماده می باشد. این فرنی را تا دو روز می توانید در یخچال نگه دارید.
جو دو سر سرد :
روش اول – ۱ قاشق غذا خوری کره بادام زمینی،۱/۲ یا ۳/۴ فنجان تخم کتان، ۱ عدد موز قاچ شده، ۱ فنجان جو دوسر. مواد فوق را مخلوط کنید.
روش دوم – ۱/۲ فنجان بادام خرد شده، ۱/۲ فنجان تمشک تازه و ۱ فنجان جو دوسر را مخلوط کنید. فرنی شما آماده است.
در دو روش ذکر شده می توانید قبل از این که میل نمایید، ۱ قاشق چای خوری تخم کتان بو داده روی فرنی بپاشید. همچنین بنا به ذائقه خود می توانید عسل یا شیر سویا اضافه کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *