از دانه جو دوسر تا جو دوسر پرک غذاهای تهیه شده از جو دوسر بسیار طبیعی و خالص هستند زیرا فرآورده های جو دوسر طوری تهیه می شوند که خلوص مواد مغذی از بین نروند. نخستین گام برای تولید فرآورده ها پاک کردن و الک کردن جو دوسر برای جدا کردن موادی همچون سنگ و کاه می باشد. در گام دوم دانه های جو دوسر از ماشین پوست کنی عبور می کنند که به کمک نیروی گریز از مرکز پوستشان بدون این که آسیبی به هسته برسد جدا می شود. سپس این دانه ها در کوره پخته شده، بخار داده می شوند و بعد خشک می شوند.
با توجه به تغییرات فیزیکی ایجاد شده بعد از این فرآیند، دانه های جو دوسر قادرند به پرک و سبوس تبدیل شوند. این فرآیند باعث غیر فعال شدن آنزیم خاصی می گردد که زنجیره های چربی موجود در جو دوسر را در هم می شکند. محتوای بالای طبیعی چربی موجود در جو دوسر پایداری آن را بالا برده و از فاسد شدن زود هنگام آن جلوگیری می کند. با حرارت دادن جو دوسر نشاسته موجود در آن تبدیل به ژلاتین شده و به هضم راحت آن کمک می کند. عطر و طعم خوش این محصول با پخته شدن در کوره بهبود می یابد.
برای تهیه بلغور بعد از جداسازی هسته از پوسته جو دوسر، دانه بسته بندی شده و به عنوان بلغور در دسترس عموم قرار می گیرد و یا هر دانه به ۲ الی ۳ تکه شکسته می شود.
وقتی دانه جو دوسر به صورت کلی پرک می شود جو دوسر پرک درشت به دست می آید.
برای به دست آوردن جو دوسر پرک خرد دانه ها به قسمت های کوچکتر تقسیم شده و پرک می شوند.
لایه خارجی دانه و جوانه جو دوسر سبوس آن نام دارد که به صورت ریز شده می باشد و با زمان پخت بسیار سریع قابل مصرف است. لازم به ذکر است سبوس جو دوسر را نباید با شلتوک روی دانه اشتباه گرفت.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
کليه حقوق اين سايت متعلق به ( شرکت OAB ) میباشد.