آلرژی و بیماری های قلبی

مطلب را به اشتراک بگذارید

آلرژی های شایع که خس خس سینه (wheeze)، عطسه و آبریزش چشمها را بدنبال دارند احتمالا فاکتور بعدی در لیست عوامل خطر بیماری های قلبی می باشند ولیکن این یافته ها هنوز نتوانسته اند ثابت کنند که آلرژی ها دلیلی برای ایجاد بیماریهای قلبی می باشند. در این مطالعه وسیع ۸۶۰۰ فرد بالغ بالای ۲۰ سال در طی سالهای ۱۹۹۴-۱۹۸۸ مورد بررسی قرار گرفتند. ۱۸ درصد اینها از خس خس سینه شکایت داشتند و ۴۶% از اپیزودهای احتقان بینی و یا خارش و آبریزش چشمی رنج می بردند (علائمی که بنام رنیوکنژکتیویت شناخته می شوند). بیماری قلبی در ۶% این افراد تشخیص داده شد. این نوع بیماری در ۱۳ % بیماران دارای ویز ، ۵% از مبتلایان به رنیوکنژکتیویت  و نیز ۴% افراد بدون هیچ نوع علائم حساسیتی وجود داشت. پس از مطابقت دادن با فاکتورهایی چون سن و سابقه آسم، یک افزایش احتمال ابتلا ۲.۶ درصدی  در بیمارانویز دارو نیز یک افزایش ۴۰ % در بیماران مبتلا به رنیوکنژکتیویت مشخص گردید.
این ارتباط بیشتر در زنان کمتر از ۵۰ سال وجود داشت. به عقیده نویسندگان این مطالعه، التهاب متناوبی که بدنبال آلرژی ایجاد می شود می تواند به افزایش ضخامت دیواره شریانی منجر شده و سرانجام باعث بیماری قلبی گردد. توجیه ساده تر آن می تواند این باشد که برخی افراد ژن هایی را که مرتبط با ایجاد هر دو وضعیت بیماری قلبی و آلرژی می باشند با خود حمل می کنند.
نکته مهم آن است که هنوز مطالعات بیشتری مورد نیاز است تا بتوان رابطه علت و معلولی را در این مورد ثابت کرد. و حتی در صورت اثبات آن، پاسخ به این سؤال اهمیت دارد که آیا با درمان آلرژی می توان ریسک ابتلا به بیماری قلبی را کاهش داد یا خیر؟
خانم های جوان پاسخ التهابی شدیدتری نسبت به شرایط آلرژیک نشان می دهند که احتمالا به دلیل حضور استروژن است. نکته قابل تأمل دیگر این که در بیماران دارای سابقه قلبی علائم تنفسی شدیدتر ظاهر می شود. فقط به این دلیل که درگیری کرونری دارند و نه برعکس. محققان بر این نکته تأکید داشتند که هیچگونه نتیجه گیری قطعی از یافته های این مطالعه صورت نگیرد و اذهان عمومی مشوش نگردد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *