آبگوشت بزباش

مطلب را به اشتراک بگذارید

آبگوشت بزباش

مواد لازم :
گوشت گوسفند با استخوان………. ۵۰۰ گرم (۸۵۰ کالری)
دنبه گوسفند……………………….. ۱۰۰ گرم (۹۰۰کالری)
لوبیا سفید……………………….. ۱۵۰ گرم (۵۰۰ کالری)
سبزی بز باش (قورمه سبزی)….. ۷۰۰ گرم (۱۷۵ کالری)
پیاز……………………………….. یک عدد کوچک، ۱۰۰گرم (۴۲ کالری)
لیمو عمانی…………………….. دو عدد (۲۰ کالری)
نمک دریا……………………………….. به مقدار کافی
طرز تهیه :

بهترین و خوشمزه ترین گوشت برای این آبگوشت دنبالچه گوسفند است. اگر دنبالچه در اختیارتان نیست، می توانید از گوشت سردست یا گردن گوسفند استفاده کنید.

ابتدا در قابلمه ای گوشت، آب، نمک دریا، لوبیا، دنبه و پیاز خرد شده را بریزید و بر روی شعله قرار دهید. پس از آنکه جوش آمد، شعله را کم کنید تا آبگوشت به آرامی بپزد. گوشت که نسبتاً پخت، دو عدد لیمو عمانی را خرد کرده و هسته های آن را خارج کنید و سبزی را خرد کرده به آن بیافزایید. اگر آبگوشت را ترش تر دوست دارید می توانید از لیمو عمانی بیشتری استفاده کنید.

برخی از هموطنان ما از سیب زمینی یا لوبیا قرمز و چشم بلبلی به جای لوبیا سفید در این آبگوشت استفاده می کنند.

این آبگوشت به دلیل دارا بودن گوشت گوسفند برای دارندگان گروه خون A مناسب نیست.

جهت کاسته شدن میزان کالری می توانید از دنبه استفاده نکنید.

این آبگوشت خوشمزه برای چهار نفر کافیست.

برای تهیه تلیت می توانید به جای نان از جو دوسر پرک خرد شده استفاده فرمائید تا خوشمزه تر شده و هضم آسان و کالری کمتری جذب نموده اید.

کالری این غذا …………. ۲۴۸۷

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *