آیا کینوا یک غذای کامل و سرشار از پروتئین است؟

مطلب را به اشتراک بگذارید

آیا کینوا یک غذای کامل و سرشار از پروتئین است؟

کینوا یک دانه کامل است؛ اگر چه بیشتر مواد غذایی حاوی پروتئین کامل و اسید آمینه های ضروری نیستند، کینوا پروتئین کامل است. این باعث می شود کینوا، یک غذای مخصوص برای کسانی که غذاهای حیوانی را مصرف نمی کنند، به حساب آید.

پروتئین کینوا

دانه های این گیاه، حاوی لیزین، نوعی اسید آمینه، که همراه با هشت اسید آمینه ضروری دیگر برای بدن انسان مناسب و مورد نیاز است، می باشد. کینوا همچنین دارای پروتئین نسبتاً بالایی به اندازه ۱۳٫۸ درصد است. یک فنجان کینوا پخته شده، حاوی ۸ گرم پروتئین است، در حالی که همان مقدار برنج قهوه ای حاوی تنها ۵ گرم پروتئین است.

کینوا ارگانیک سه رنگ ۲۵۰ گرمی

کینوا سه رنگ ارگانیک

سایر مواد مغذی

کینوا حاوی مس، فیبر، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، پتاسیم و روی و… است. همچنین سدیمی کمتر از ذرت، گندم و جو را داراست. کینوا فاقد گلوتن است، بنابراین حتی کسانی که بیماری سلیاک دارند می توانند از آن استفاده کرده و لذت ببرند و از آنجا که برخلاف گندم و برنج، کربوهیدرات پیچیده است، لذا برای لاغری مناسب است.

کینوا را از کجا تهیه کنیم؟ 

کینوا ارگانیک را می توانید از فروشگاه اینترنتی oabshop.ir تهیه کرده و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۸۸۳۴۳۴۹۰ تماس بگیرید.

ملاحظات

دقت شود کینوایی که خریداری می شود فاقد ساپونین باشد و نیاز به شست و شو نداشته باشد. برای پخت کینوا یا سایر غلات کامل، آن را به مدت ۱۵ دقیقه در آب جوش بپزید تا آب به خوبی جذب آن شود.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *