TSO غذای چینی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم‎: ‎
‎ ‎
سینه مرغ تکه تکه شد………………………….‏‎۲ ‎عدد
تخم مرغ …………………………………………‏‎۲ ‎عدد
کورن فلکس ( برشتوک) ……………………….. به میزان دلخواه
سس سویا ……………………………………..‏‎۵ ‎قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و شکر ……………………………. مقداری
‎ ‎
طرز تهیه ‏‎ :‎
تخم مرغ ها را خوب بزنید و ادویه را به آن اضافه کنید، حالا مرغ ها را دورن آن بخوابانید و کورن فلکس ها را کمی خرد ‏کرده ‏و مرغ را درون آن بگردانید و در روغن زیتون سرخ کنید ( البته می توانید مرغ ها را بدون اینکه داخل تخم مرغ بزنید و ‏آغشته به ‏کورن فلکس کنید، در روغن سرخ کنید).‏

در ظرفی دیگر سس سویا‎ ‎و فلفل قرمز و شکر ریخته و مخلوط کنید حالا مرغ های سرخ شده را درون این سس بریزید و ‏بگذارید ‏تا مواد به خورد گوشت ها برود، معمولا این غذا با کلم بروکلی سرو می شود‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بزور مثال: مصرف مرغ برای دارندگان گروه خونی O و A بلامانع، و برای گروه خونی B و AB مضر میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *