چند نکته برای بهبود آلرژی پاییزی

مطلب را به اشتراک بگذارید

پاییز فصلی است که در آن اکثر افراد به آلرژی و حساسیت دچار می شوند. 
شما نیز ممکن است در پاییز به آبریزش بینی و چشم و عطسه و سرفه دچار شوید.
در ادامه به چند روش ساده برای بهبود آلرژی پاییزی می پردازیم.

به روده ی خود توجه کنید
هنگامی که میلیاردها باکتری موجود در روده به خوبی تغذیه شوند و محیط روده در تعادل باشد، احتمال این که روده تسلیم به محرک های موجود در هوا شود، کمتر خواهد بود. 

طبق سازمان جهانی آلرژی، بین میکروبیوم فقیر و افزایش حساسیت به آلرژن ارتباطی نزیک وجود دارد.
برای حفظ سلامت روده ها، از فیبر استفاده کنید. 
جودوسر غله ای سرشار از فیبر است. 

پرهیز از آلرژن ها
باید مراقب تغذیه ی خود باشید. 

همچنین تنفس در محیط های آلوده و پر بو و محیط هایی که در آن ها گرد و غبار وجود دارند، نیز به تشدید آلرژی کمک می کنند. 

شکر، گلوتن، لبنیات، کافئین و الکل از جمله موادی هستند که حساسیت ایجاد می کنند.
موز، هندوانه، طالبی، خیار، گوجه فرنگی و کدو سبز نیز در برخی افراد ممکن است حساسیت ایجاد کنند.

مصرف سبزیجات و انواع ویتامین ها
ویتامین A و C را حتماً در برنامه ی غذایی خود قرار دهید. 

سبزیجاتی مانند بروکلی، کلم پیچ و کرفس، هویج و کدو تنبل، پیاز و سیر از موادی هستند که با آلرژی مبارزه می کنند و آنتی هیستامین هایی طبیعی هستند.
دقت کنید که تمام مواد غذایی ذکر شده را بر اساس گروه خونی خود استفاده کنید. 
تغذیه بر اساس گروه خونی برای پیشگیری و بهبود انواع بیماری ها از جمله آلرژی بسیار سودمند است. 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *