۷ محرک آسم در کودکان

مطلب را به اشتراک بگذارید

کنترل آسم بخصوص در کودکان کار بسیار دشواری است.

دکتر آشر، از دپارتمان سلامت نوجوانان و کودکان در دانشگاه نیوزلند چند عامل محرک محیطی را که می‌تواند موجب بروز آسم شود یا علائم آن را بدتر کند، در لیستی آورده است.

این چند عامل را تا جایی که امکان دارد از کودکان دور کنید.

 

دود تنباکو

اگر کسی در خانواده همیشه سیگار روشنی در دست دارد حالا زمان متوقف کردنش است.

در معرض دود و ترافیک بودن

آیا خانه شما در راه اصلی قرار دارد که وسایل نقلیه زیادی تمام روز تردد کرده یا در ترافیک می باشند؟ در ساعات اوج ترافیک پنجره‌ها را ببندید.

فست فود

آیا کودکتان اغلب از شما فست فود می‌خواهد؟ اگر می‌خواهید از آسم کودک جلوگیری کنید در دام خواسته های او نیفتید.

 

رطوبت در خانه

نم و رطوبت در خانه به جز اینکه نمای خوبی ندارد، بلکه قارچ‌هایی که روی آن رشد می‌کنند می‌توانند روی سیستم تنفسی کودک تأثیر گذاشته و باعث بروز آسم شوند.

پخت و پز روی منقل

اگر دوستدار غذای کبابی یا گریل شده هستید و اغلب این کار را در خانه و روی آتش انجام می‌دهید، باید راهی پیدا کنید تا کودک‌ شما در معرض این آتش و دود نباشد.

استامینوفن و آنتی‌بیوتیک‌ها در سال اول زندگی

طبق گفته دکتر آشر، بهترین کار این است که از استامینوفن و آنتی‌بیوتیک‌هاپرهیز کنید مگر این ‌که فوایدش ارزش مضراتش را داشته باشد.

چاقی

چاقی می‌تواند منجر به التهاب هایی در بدن شود و التهاب ریه هم می‌تواند عامل بروز آسم باشد.
مهاجرت به کشوری که شیوع آسم در آنجا بالا باشد می‌تواند عامل بروز آسم در کودکان باشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *