۷ عامل که نشان می دهد به مواد غذایی حساسیت ندارید

مطلب را به اشتراک بگذارید

در ادامه به معرفی ۷ عاملی می پردازیم که معمولاً با آلرژی اشتباه گرفته می شوند.

درد شکم
واکنش های آلرژیک توسط سیستم ایمنی بدن اداره می شود. 

دلیل آلرژی  به یک ماده غذایی به خاطر پروتئین موجود در آن ماده غذایی است. 
از علائم حساسیت کهیر، تورم، اشکال در تنفس، عطسه و مشکل در بلع می باشد.
اما اگر به دلایل دیگری دچار حساسیت شده باشید دچار دل درد، نفخ شکم اسهال و یا یبوست خواهید شد.

سردرد
اگر بعد از خوردن یک ماده غذایی دچار سردرد شدید نشانه آلرژی نیست بلکه یک حساسیت جزئی است که خود به خود برطرف می شود. 

اما اگر ادامه پیدا کرد باید به پزشک مراجعه کنید.

علائم حساسیت به تدریج ظاهر می شود
آلرژی بلافاصله پس از خوردن ماده غذایی پدیدار می شود و حال فرد وخیم می باشد اما حساسیت به تدریج نمایان می شود.

زمانی که حساسیت باشد بدن هر دفعه واکنش متفاوتی نشان می دهد
برای مثال فردی ممکن است یکبار با خوردن پیتزا احساس نفخ و درد داشته باشد اما دفعه بعد دچار سردرد و سرگیجه شود.

اما آلرژی هر بار عکس العمل یکسانی دارد.

می توانید ماده غذایی را با کمی تفاوت آماده کنید
اگر با خوردن یک ماده غذایی دچار حساسیت می شوید می توانید بدون ادویه و ساده تر آن را آماده کنید اما وقتی آلرژی داشته باشید به هر شکلی که ماده غذایی را آماده کنید تأثیری در رفع آلرژی نخواهد داشت.

خطر مرگ
آلرژی در برخی موارد ممکن است منجر به مرگ شود اما حساسیت پس از مراجعه به پزشک و درمان رفع می شود.

انجام تست
با استفاده از برخی تست ها می توان فهمید که به چه مواد غذایی حساسیت دارید. 

در برخی موارد با انجام آزمایش خون نیز می توان فهمید که بدن به چه مواد غذایی آلرژی دارد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *