۷ خاصیت کینوا برای لاغری

مطلب را به اشتراک بگذارید

۱- کینوا توسط بسیاری از متخصصان تغذیه به عنوان یک غذای فوق العاده نشانه گذاری شده است: در بین همه خواص کینوا، این غله به عنوان یک ماده غذایی فوق العاده و مناسب برای لاغری شناخته شده است. این امر به دلیل وجود پروتئین و کربوهیدرات پیچیده در این غله می باشد. ترکیبی از پروتئین و کربوهیدرات های پیچیده می تواند باعث افزایش طول عمر شما شود. با مصرف کینوا به جای برنج همراه با شام، می توانید از زیاده روی در خوردن به خصوص در میان وعده جلوگیری کنید و به کاهش وزن خود کمک کنید.

۲- این یک دستور العمل بسیار متنوع برای تهیه کینوا است: شما می توانید از کینوا در غذاهای شیرین یا طعم دار استفاده کنید، زیرا یکی از بهترین خواص کینوا، کمک به از دست دادن وزن است. مصرف کینوا به همراه سبزیجات یا مخلوط آن با ماست و توت فرنگی، باعث احساس سیری و کاهش وزن در شما خواهد شد.

۳- کینوا منبع خوبی از پروتئین و کربوهیدرات پیچیده: پروتئین و کربوهیدرات پیچیده انرژی لازم برای بدن را فراهم می کند که باعث کاهش وزن می شود. علاوه بر این، غله کینوا فاقد گلوتن بوده و با مخلوط کردن آن با سبزیجات یا سایر غذاها، می توانید از انرژی و مواد مغذی مضاعف برخوردار باشید.

۴- کینوا حاوی دو برابر پروتئین بیشتر نسبت به سایر غلات است: غله کینوا حاوی کربوهیدرات پیچیده، چربی های سالم تر، فیبر، فسفر، کلسیم و غنی از آهن است.

۵- کینوا، یک غله کامل: کینوا به دلیل دارا بودن مقدار زیادی پروتئین، یک غله بسیار مناسب به جای گوشت می باشد.

۶- کینوا حاوی مواد معدنی مانند منگنز و مس می باشد: این دو ماده معدنی غله کینوا را به یک غله لاغری تبدیل کرده اند و هم چنین به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند و به بدن در مبارزه با رادیکال های آزاد و انواع بیماری ها کمک می کنند.

۷- کینوا فاقد گلوتن: یکی از خواص بسیار مهم غله کینوا، فاقد گلوتن بودن آن می باشد که این امر در کاهش وزن بسیار کمک کرده و همچنین در رژیم شاخص گلیسمی و رژیم افراد دیابتی بسیار خوب عمل می کند. کینوا پروتئین کامل است، به این معنی که حاوی تمام اسید آمینه های ضروری بدن می باشد و هم چنین یک غذای ایده آل برای گیاهخواران به حساب می آید. هم چنین از نوع پرک کینوا می توانید انواع صبحانه های فوری و خوشمزه را تهیه و نوش جان کنید!

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *