۶ مورد از مضرات شکر سفید

مطلب را به اشتراک بگذارید

۶ مورد از مضرات شکر سفید

حقیقت تلخی است اگر بدانید مردم روزانه چه مقدار شکر مصرف می کنند. انجمن قلب آمریکا اعلام کرد که مردم آمریکا روزانه ۲۲ قاشق چایخوری شکر به طور غیر مستقیم مصرف می کنند. این در حالی است که نوجوانان به دلیل مصرف نوشیدنی های غیر سالم روزانه ۳۴ قاشق چایخوری شکر مصرف می کنند، امری که باعث می شود ۷ کیلوگرم در هر سال به وزن آنها اضافه شود. در زیر چند مورد از بدترین اثرات مصرف شکر سفید آورده شده است :
۱- مصرف نوشیدنی های صنعتی شیرین باعث افزایش ریسک ابتلا به دیابت می شود :
مصرف نوشابه های شیرین غیر الکلی مانند آبمیوه ها و نوشابه های انرژی زا می تواند باعث دیابت نوع ۲ شود. دلیل اصلی آن هم این است که مصرف بیش از حد نوشابه های شیرین می تواند باعث اضافه وزن شود. اضافه وزن خود دلیل اصلی بیماری های قلبی در برخی افراد است. مصرف بیش از حد شکر سفید باعث افزایش مقاومت انسولین در بدن می شود.
۲- مصرف بیش از حد شکر سفید باعث آکنه می شود :
با توجه به یک تحقیق در فرانسه نتیجه گیری شد که هرچه مردم می خورند اثر مستقیمی بر روی پوست انسان دارد، مانند مصرف فست فود یا شکلات که باعث می شود پوست جوش بزند و تحریک شود. در یک تحقیق که بین دو گروه که یکی از آنها شکر به مقدار زیاد مصرف می کرد و دیگری شکر کم مصرف می کردند یا اصلاً مصرف نمی کردند، انجام شد. کسانی غذاهای شیرین مانند نوشابه ها مصرف می کردند پوستشان به شدت آسیب می دید دلیل اصلی آن نیز این است که شکر سفید مستقیما وارد خون شده و باعث تحریک پوست می شود. اما میوه هایی که شیرینی طبیعی دارند مدت زمان بیشتری طول می کشد تا تبدیل به شکر در خون شوند.
۳- مصرف زیاد شکر سفید باعث آسیب زدن به سلامت قلب می شود :
شاید فکر کنید که مصرف چربی است که باعث ناراحتی و امراض قلبی می شود. اما تحقیقات نشان داده که شکر نقش مسقیمی در سلامت قلب افراد دارد. در یک تحقیق نشان داده شد که افرادی که بیش از ۱۷% کالری مصرفی روزانه خود را با مصرف شکر به دست می آورند ۲۰ الی ۳۰ درصد در افزایش میزان تری گلیسیرید در خون آنها افزوده می شود.
۴- مصرف شکر سفید باعث افسردگی می شود :
شاید مصرف شکر باعث شود که به طور موقت احساس شادی کنید و خوشحال باشید زیرا باعث ترشح هورمون سروتونین در شما می شود. مصرف بیش از حد شکر ممکن است بر عکس عمل کند.به این دلیل که باعث افزایش مقاومت انسولین در بدن می شود و این افزایش انسولین باعث می شود که بدن شروع به ترشح هورمون کورتیزول و استرس شود.
۵- مصرف زیاد شکر سفید باعث افزایش ریسک عفونت کاندیدیاست می شود :
باکتری کاندیدا با استفاده از شکر شروع به رشد می کند مصرف بیش از حد شکر بدنتان را تبدیل به جای مناسب برای رشد و تخمیر این باکتری می کند.این باکتری در بدن شما به طور طبیعی وجود دارد اما به وسیله سیستم ایمنی بدن دفع شده است مصرف شکر باعث افزایش قدرت این باکتری و آسیب زدن به سیستم ایمنی بدن می شود.
۶- مصرف شکر سفید باعث افزایش ریسک ابتلا به سرطان می شود :
ارتباط بین مصرف شکر و سرطان بسیار ترسناک است. در یک تحقیق نتیجه گیری شد که سلول های سرطانی با مصرف شکر شروع به تکثیر و رشد می کنند. اگرچه هنوز این امر به اثبات نرسیده اما می دانیم که چاقی که یکی از دلایل اصلی آن مصرف بیش از حد شکر سفید است، باعث ابتلا به انواع سرطان ها می شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *