۵ روش برای کاهش مصرف قند

مطلب را به اشتراک بگذارید

۵ روش برای کاهش مصرف قند

۱٫جایگزینی برای قند پیدا کنید،نه غداهایی که دوست دارید
قند در گروهی از نام‌های گیج کننده پنهان شده است، بنابراین جای تعجبی ندارد که ما درگیر قند شده‌ باشیم. حقایقی درباره‌ی مواد مغذی و لیست مواد تشکیل‌ دهنده‌ نان، کراکر، سس پاستا، سوپ و چاشنی‌ها را چک کنید، محصولاتی که دارنده قند بیش از حدی هستند. (وندی برزیلان می‌گوید): تا جایی که ممکن است محصولات جایگزین قند کمتر یا بدون قند را پیدا کنید. حتمآ می‌توانید و غذاهایی مانند سوپ ‌گوجه ‌فرنگی که خوشمزه به نظر می‌رسد را ازدست ندهید.


۲٫ابتدا میان وعده بخورید بعد به کارهایتان بپردازید
قدرت حواس ‌پرتی. مطالعه‌ای در آزمایشگاه نام‌های تجاری و غذا در دانشگاه (کورنل )صورت گرفت و از افرادی خواست که تنها یک چهارم میان وعده‌ی عصرانه‌ی خود را بخورند ( شکلات، پای سیب یا چیپس) سپس خود را با مرتب کردن دفترشان یا پاسخ دادن به تلفن‌ مشغول کنند. (دکتر برایان ونسینک) پژوهشگر تیم آزمایشگاه می‌گوید: پانزده دقیقه بعد آن‌ها احساس سیری و رضایت کردند، حتی با خوردن یک چهارم از میان‌وعده. این تکنیک را در دفتر کار یا محل کار خودتان پیش از انجام کارهایتان امتحان کنید.
۳٫مغزتان را فریب دهید.
(ونسینک می‌گوید): اغلب هنگامی تمایل به قند پیدا می‌کنیم که می‌خواهیم برای چیزی از خودمان تشکر کنیم یا به خودمان جایزه بدهیم. خوشبختانه ازمایشگاه ونیسینک راهی برای فریب افراد پیدا کرد تا کمتر چیزهای شیرین بخورند. در زمان میان‌وعده و غذای اصلی پژوهشگران مجموعه‌ای از انتخاب‌ها را برای میان‌وعده به افراد پیشنهاد می‌کنند، از جمله میوه‌ها و سبزیجات تازه، چیپس و شکلات‌های شیرین. و از آن‌ها درخواست شد که چیزی درباره اینکه چطور روزشان را سپری کردند و آیا برای چیزی سپاس‌گزار بودند را با نوشتن احساسات یا بلند گفتن یا زمزمه کردن بیان کنند. تیم ونسینک دریافت که سپاسگزار بودن موجب می‌شود که افراد به چیزهایی غیر از چیپس و شیرینی تمایل داشته باشند.
۴٫تغییرات کوچک ایجاد کنید.
( به گفته بازیلین) روش‌های بسیار راحت و‌ آسانی وجود دارد تا بتوانید مصرف قند را بدون از دست رفتن مزه آن کم کنید. همه چیز را در خانه تهیه کنید. مرباها را تغییر دهید و مربا ها را را با شکر کم ‌تر یا با آب‌ میوه‌ ۱۰۰٪ تهیه و نگهداری کنید. دوست داشتید می توانید چای، قهوه، ماست یا جوی دوسر را شیرین میل کنید. کمی دارچین به پودر قهوه خود اظافه کنید. و اگر جایگزین خوبی به جای قند پیدا نکرده اید به نوشیدنی‌های شیرین خود کمی آب اظافه کنید.


۵٫مواد غذایی شیرین را دور از پشم خود نگه دارید.
مجبور نیستید در خانه از شکلات چشم پوشی کنید فقط آنها را دور از دسترس قرار ‌دهید. یکی ‌دیگر از مطالعات ونسینک که در مجله اشتها به چاپ رسید دریافتند که اگر اب‌نبات‌ها حدودا ۶ فوت دورتر از دسترس ما باشند مصرفشان  تا ۵۰٪ کاهش پیدا می‌کند. اگر آب‌نبات‌ها را در کشوی میز نگه داری کنید مصرف آنها تا ۲۵٪ کاهش می‌یابد. این عمل را در خانه با جا دادن چیزهای خوشمزه در انتهای کابینت‌ها و در بالاترین قفسه‌ها به‌کار ببرید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *