۵ خاصیت نهفته در غذاهای تند برای دارندگان گروه خون B

مطلب را به اشتراک بگذارید

۵ خاصیت نهفته در غذاهای تند برای دارندگان گروه خون B

بهتر است طعم غذاها را کمی تند کرده تا از خواص تند آن‌ها بهره‌مند شویم. غذاهای تندی که گاهی اشک و اب بینی ما را درمی‌آورند دارای خواص فراوانی هستند که در اینجا به ۵ مورد از آن‌ها  برای دارندگان گروه خون B می پردازیم.

۱٫سلامت بهتر قلب :

فلفل‌های تند اثرات تخریب حاصله از کلسترول بد را در بدن افراد دارنده گروه خون B   کاهش می‌دهند می‌توانند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و نیز سکته مغزی را کاهش دهند. کپسایسین (فلفل قرمز) با التهاب که عامل اصلی بیماری‌های قلبی  می‌کند.

۲٫کاهش فشار خون :

نتایج بررسی ها نشان می دهد در فلفل ترکیبی وجود دارد که موجب کاهش فشارخون  دردارندگان گروه خون B می‌شود. در این بررسی مشخص شد که مصرف فلفل موجب آرامش رگ‌های خونی نیز می‌شود.

۳٫کاهش وزن :

مصرف زیاد فلفل می‌تواند به کاهش چربی‌ها و در نتیجه کاهش وزن افراد دارنده گروه خون B شود. تحقیقات می‌گوید،‌ فلفل‌ها دارای ماده‌ای به نام کپسایسین هستند که دارای خاصیتت ب گرمازایی هستند و پس از هر وعده غذایی با تولید حرارت بدن را وادار به سوزاندن کالری‌های بیشتری می‌کند.

۴٫پیشگیری از سرطان:

مشخص شده که کپسایسین موجود در فلفل‌های تند قابلیت کشتن برخی از سلول‌های سرطانی در افراد گروه خون B را دارند. و فلفل‌های تند، سرماخوردگی‌های معمولی را بهبود بخشیده و از ابتلا به چاقی و همچنین سکته مغزی پیشگیری می‌کنند.

۵٫ارامش  اعصاب :

گفته می‌شود غذاهای تند تولید سرتونین (هورمون‌های احساس خوبی) را افزایش می‌دهند و عصبانیت و افسردگی را از بدن  افراد گروه خون B دور می‌کنند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *