۴ دلیل هرگز غفلت نکردن از مصرف دانه کتان

مطلب را به اشتراک بگذارید

۴ دلیل هرگز غفلت نکردن از مصرف دانه کتان

۱- کاهش فشار خون بالا

با توجه به تحقیقات انجام شده مرکز و کنترل پیشگیری آمریکا، از هر ۳ آمریکایی یک نفر دارای بیماری فشار خون است. فشار خون طبیعی ۱۲۰ می باشد اگر فشار شما از عدد ذکر شده بالاتر باشد شما دارای فشار خون بالا می باشید.به گفته محققان یونانی دانه کتان کمک شایانی برای فشار خون بالا می کند. در تحقیق ۱۲ هفته ای که بر ۵۹ مرد میانسال انجام شد آنها کشف کردند که با مصرف دانه کتان در طی ۱۲ هفته فشار خون آنها همراه با سردرد ها فشار خون کاهش پیدا کرد.

۲- سرطان پوست

تحقیقات ثابت کرده که اشعه ماورالبنفش خورشید باعث تخریب پوست و سرطان آن می شود.برای اینکه پوست خود را در برابر اشعه های خورشید حفاظت کنید از دانه کتان استفاده کنید. استفاده از دانه کتان در رژیم غذایی خود به طور طبیعی، مانند ضد آفتاب طبیعی بر روی پوست شما عمل می کند. محققان دریافتند که در موش هایی که مکمل های دانه کتان خوردند تومورهای ملانوما تا ۶۳% کاهش یافتند.

تخم کتان طلایی ۲۰۰ گرمی

تخم کتان طلایی

۳- افسردگی

این جمله درست است: افسردگی لطمه می زند.مقدار زیاد داروهای افسردگی هستند که پزشکان تجویز می کنند اما هر دارویی در کنار فواید، مضرات خودش را نیز دارا است.دانشمندان ژاپنی بر این باور هستند که اضافه کردن دانه کتان به غذای روزانه خود، میزان افسردگی را کاهش می دهد. مطالعات نشان داد افراد با سطوح افسردگی بالا و پایین بودن اسیدهای چرب ضروری که در گردو و ماهی وجود دارد دانه کتان اسید های چرب ضروری را جبران می کند و باعث تعادل میزان افسردگی می شود.

۴- بیماری کبد

آیا شما یک زندگی سالمی دارید؟ یا بدون الکل نمی توانید زندگی کنید؟ خودتان را در معرض خطر بزرگ قرار ندهید.نوشیدن الکل باعث بیماری کبدی می شود.یک راه برای خطر کاهش بیماری کبدی وجود دارد. تحقیقات اخیر انجام شده بر روی ۳۰ مرد نشان داد که کسانی که دانه کتان مصرف می کنند خطر بیماری آنها کاهش می یابد. آنها نتیجه گرفتند مصرف روزانه ۱۰۰ میلی گرم بذر کتان می تواند مفید باشد. (البته یک ایده بهتر، متوقف کردن نوشیدن الکل است)

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *