۲ دستور غذا برای زمستان

مطلب را به اشتراک بگذارید

۲ دستور غذا برای زمستان

در ادامه دو دستور غذایی ساده که برای فصل زمستان بسیار مناسب است را معرفی می کنیم.

پوره‌ی بلغور جو دوسر و کدو تنبل

زمانیکه وارد فصل زمستان می‌شویم در همه میوه فروشی ها می‌توانیم کدو تنبل ببینیم. این گیاه نارنجی رنگ دارای مواد مغذی مانند ویتامین A، C، E و همچنین حاوی مقدار زیادی فیبر است.

پوره‌ کدو و بلغور جودوسر یک راه عالی برای اضافه کردن تعدادی ماده‌ مغذی به صبحانه‌ شما است. اول با توجه به دستورالعمل روی بسته بندی بلغور جو دوسر را آماده کنید.

وقتی پخت بلغور جو دوسر به پایان رسید یک قاشق غذاخوری پوره کدو تنبل به آن اضافه کرده و بخوبی با هم مخلوط کنید.

سپس به آن دارچین، یک قاشق چایخوری پودر‌ وانیل ارگانیک، و کمی عسل اضافه کنید و بخوبی با هم مخلوط نمایید. روی آن را با تکه‌های گردو و کمی دارچین تزئین کنید و به صورت گرم میل نمایید.

دارندگان گروه خون B به جای دارچین می توانند از پودر زنجبیل استفاده کنند.

گرانولا

گرانولای آماده پر از مواد افزودنی و شکر است. اما تهیه‌ گرانولای خانگی یک جایگزین عالی است.

گرانولا به خاطر انواع آجیل سرشار از کالری است اما مقدار زیادی فیبر و چربی‌های سالم و پروتئین دارد. در صورت تمایل آن را به ماست اضافه کنید یا می‌توانید بعنوان غلات از آن لذت ببرید.

در یک کاسه جو دوسر، گردو و بادام خرد شده را با هم مخلوط کنید. سپس به آن کمی عسل، دارچین یا زنجبیل و نمک دریا اضافه کنید.

این مخلوط را روی یک کاغذ روغنی مخصوص آشپزی پخش کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر با ۳۰۰ درجه بپزید.

وقتی گرانولا خنک شد، آن را در یک ظرف در بسته‌ بدون هوا نگهداری کنید تا تازه بماند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *