خواص لوبیا چشم بلبلی

مطلب را به اشتراک بگذارید

خواص لوبیا چشم بلبلی

این دانه به عنوان مدر و برای تقویت معده استفاده می شود و پخته و آب پز آن را می خوردند و معتقدند ضمن این که غذای خوبی است برای از بین بردن کرم معده نیز مفید است.
لوبیا چشم بلبلی از نظر خانواده گیاهی نزدیک به لوبیا است. مختص مناطق گرمسیر می باشد . برگهای آن به طول حدود ۱۵ سانتی متر ، ناز ک ، بیضی و نوک تیز و دارای بریدگی است.
خواص مهم لوبیا چشم بلبلی :
– لوبیا چشم بلبلی که ارزش غذایی بالایی دارد منبع عالی کلسیم، ویتامین A و فولات است.
– پتاسیم موجود در آن، برای سلامت عضله و استخوان مفید است.
– منبع عالی پروتئین است و افراد گیاه خوار می توانند آن را جایگزین گوشت کنند.
– پروتئین باعث رشد سلول ها می شود و در بدن انرژی تولید می کند.
– روی موجود در این نوع لوبیا، برای عملکرد صحیح سیستم ایمنی بدن تولید پروتئین، درمان زخم و تکثیر سلول ها لازم است.
– از آن جا که منبع عالی آهن است، مصرف آن به افراد مبتلا به کم خونی توصیه می شود.
– مانع بروز پوکی استخوان و برخی انواع سرطان می شود.

لوبیا چشم بلبلی و گروه خون : مصرف آن برای دارندگان گروه های خونی O و A مفید می باشد اما مصرف آن برای دارندگان گروه های خونی B و AB توصیه نمی شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *