۱۰ نکته اثبات شده از فواید زردچوبه

مطلب را به اشتراک بگذارید

۱۰ نکته اثبات شده از فواید زردچوبه

خواص پزشکی زردچوبه:

– ضد التهاب
– ضد افسردگی
– شیمی درمانی
– آسپیرین
– مُسکن
دارو دیابتی (متفورمین)
– درمان مفاصل
– بیماری التهابی روده
– دارو کلسترول
– استروئیدها

۱۰ نکته اثبات شده از فواید زردچوبه:

۱ حاوی ترکیبات زیست فعال (هر چیزی که بر روی بافت زنده بدن تاثیر گذاری داشته باشد. آنتی بیوتیک ها، ویتامین ها از این دسته اند.) هستند. 
زردچوبه همان چاشنی است که به غذای شما رنگ زرد را می دهد. این چاشنی سال ها در هند مورد استفاده قرار گرفته است.
 به عنوان چاشنی و همچنین به عنوان گیاه دارویی. فعالترین بخش زردچوبه، خاصیت ضد التهابی و آنتی اُکسیدان بودن آن است که به آن کورکومین (curcumin) می گویند.
۲ کورکومین منبع طبیعی ضد التهاب است. بدن را برای مقابله با عوامل خارجی آماده می کند و نقش مهمی در بازسازی خسارات وارد شده دارد.
ثابت شده است که التهاب های مزمن و کوتاه مدت اگر زمان طولانی ادامه پیدا کنند در آینده سبب ایجاد بیماری های از قبیل آلزایمر، سرطان، و … می شوند. کورکومین خاصیت ضد التهابی بسیار قوی دارد که حتی با بعضی از داروهای شیمیایی برابری می کند.
۳ ترکیب کورکومین باعث بالارفتن آنتی اُکسیدان بدن می شود. مهمترین نقشی که آنتی اُکسیدان ها دارند محافظت کردن بدن در برابر عوامل خارجی آزاد است.
کورکومین همچنین باعث فعال شدن کارکرد آنتی باکتری های بدن می شود.
۴ خطر بیماری های مغزی را کاهش می دهد. بسیاری از بیماری های مغزی از کمبود هورمونی به نام BDNF) brain-derived neurotropic factor) بوجود می آیند که یکی از مهمترین عوامل در کارکرد مغز می باشد. کورکومین باعث بالا رفتن میزان BDNF می شود حتی امکان آن نیز وجود دارد که شما را باهوش تر کند!
۵ کورکومین باعث کاهش خطرات مبتلا شدن به بیماری های قلبی می شود. بیماری های قلبی بیشتر آمار مرگ و میر را دارند.
مهمترین اثری که کورکومین در برابر بیماری های قلبی دارد، این است که، پوشش رگ های خونی را بهبود می بخشد.
تحقیقات نشان داده اند که کورکومین موجود در زردچوبه مانند داروی آتروواستاتین عمل می کند. در یک آزمایشی، ۱۲۱ نفر شرکت کردند که به دو گروه تقسیم شدند.
گروهی که از زردچوبه استفاده کرده بودند، ۶۵ درصد ریسک مبتلا شدن به بیماری های قلبی در آن ها کاهش پیدا کرد.

زردچوبه ارگانیک را از کجا تهیه کنیم؟

زردچوبه را میتوانید از سایت oabshop.ir تهیه کنید.

۶ کورکومین موجود در زردچوبه می تواند از مبتلا شدن به سرطان جلوگیری کند و یا حتی موجب درمان آن شود. کورکومین می تواند در مرحله مولکولی از رشد و گسترش سرطان جلوگیری کند.
بر اساس نتیجه آزمایشی که روی حیوانات انجام داده شده، کورکومین مانع از رشد غده سرطانی می شود. مخصوصاً سرطان های دستگاه گوارشی.
 در تحقیقی، ۴۴ مرد شرکت کردند که دارای ضایعاتی در روده بزرگ بودند که امکان تبدیل شدن آن ها به سرطان وجود داشت.
به مدت ۳۰ روز، مقدار ۴ گرم استفاده از زردچوبه باعث کاهش ضایعات روده به میزان ۴۰ درصد شده. شاید روزی کورکومین موجود در زردچوبه همراه با داروهای شیمی درمانی استفاده شود، در حال حاضر برای اعلام قطعی این موضوع زود است. تحقیقات ادامه دارند.
۷ برای درمان و جلوگیری از بیماری آلزایمر اثر بخش است. متأسفانه درمانی قطعی برای آلزایمر هنوز وجود ندارد. در نتیجه جلوگیری از شروع آن بسیار مهم می باشد.
۸ کسانی که آرتروز دارند نسبت به استفاده از زردچوبه که دارای کورکومین بالایی است پاسخ مثبتی داده اند. در بیشتر بیماران آرتروز شاهد التهاب در ناحیه بیمار هستیم و از آنجایی که کورکومین ضد التهاب است پس منطقی به نظر می رسد که بتواند مواثر باشد.
۹ در مقابل افسردگی دارای مزایای فراوانی است. در تحقیقی ۶۰ بیمار را به ۳ گروه تقسیم کردند. گروه اول داروی شیمیایی ضد افسردگی مصرف کرده، گروه دوم فقط از زردچوبه و گروه سوم از داروی شیمیای به همراه زردچوبه استفاده کردند. 
بعد از ۶ هفته گروه دوم و اول نتایجی شبیه هم نشان دادند ولی گروه سوم که از هر دو، یعنی داروی شیمیایی و زردچوبه، مصرف کردند نتایج بهتری داشته اند.
۱۰ کورکومین می تواند سالخوردگی را به تأخیر بیاندازد و در برابر بیماری های مزمن دوران سالخوردگی مبارزه کند. کورکومین موجود در زردچوبه به دلیل خاصیت ضد سالخوردگی خود در محصولات آرایشی بهداشتی ضد سالخوردگی مورد استفاده قرار می گیرد.

زنجبیل و زردچوبه ارگانیک ۱۰۰% خالص و طبیعی OAB

از آنجا که زنجبیل و زردچوبه این شرکت ارگانیک بوده و ۱۰۰% خالص و طبیعی می باشد لذا میزان مصرف آن در هر بار استفاده در تهیه غداها نسبت به زنجبیل و زردچوبه های موجود در بازار بسیار کمتر می باشد که دوست داران سلامتی در اولین بار استفاده از آن این تفاوت را به راحتی حس خواهند کرد. زنجبیل و زردچوبه ارگانیک OAB دارای طعمی غنی و سرشار از آنتی اکسیدان ها است.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *