۶ دلیل درد واژن

مطلب را به اشتراک بگذارید

 درد واژن به دلیل رابطه جنسی بی رویه می باشد . ولی این درد ممکن است دلایل دیگری نیز داشته باشد که کمی خطرناک است و در زیر به آن اشاره می شود.

تبخال
برخی افراد ممکن است در ناحیه واژن یک قسمت توده مانند پیدا کنند که دردناک باشد.

تاول و یا تبخال واژن به علت عفونت مقاربتی می باشد که باید سریعا به متخصص زنان و زایمان مراجعه کرد. پزشک با تجویز دارو این مشکل را برطرف می کند. 

عفونت

احساس خشکی و خارش در واژن که ممکن است با درد نیز همراه باشد ناشی از عفونت قارچی می باشد.
پزشک بعد از معاینه یک کرم ضد قارچ تجویز خواهد کرد که پس از استفاده این علائم برطرف خواهند شد.

خشکی واژن
بسیاری تصور می کنند که این مشکل برای زنان یائسه پیش می آید اما باید بدانند قرص های ضد بارداری با استروژن پایین دلیل این امر می باشد که رابطه جنسی را دشوار می کند. 

استروژن یک مرطوب کننده است و با مصرف این قرص ها استروژن کم می شود.
بنابراین پزشک با تجویز نوع دیگری از قرص های ضد بارداری که استروژن بالا دارد این مشکل را حل می کند. 

آلت تناسلی
همیشه مشکل از واژن نیست بلکه آلت تناسلی نیز می تواند باعث درد شود که با تغییر روش مقاربت ممکن است این مشکل حل شود در غیر اینصورت باید به پزشک مراجعه کرد تا با معاینه علت را پیدا کرده و داروی مناسب تجویز شود. 


اندومتریوز و بیماری التهابی لگن
اگر فرد زمان رابطه جنسی یا قاعدگی درد داشته باشد ممکن است بیماری التهاب لگن داشته باشد زیرا زمانی که پزشک فرد را معاینه کند درد در ناحیه شکم فرد حس می شود. 

پزشک با تجویز مسکن و از روش هورمون درمانی فرد را معالجه می کند. همچنین اندومتریوسیز که ضخیم شدن جداره رحم در اثر پریود های نامنظم است عامل بسیاری از دردها است. 

دردهایی که علت آن رابطه جنسی نمی باشد
۹٪ زنان ممکن است در طول زندگی این درد را تجربه کنند که زمان رابطه جنسی احساس خوبی ندارند. 

علت این درد رابطه جنسی نمی باشد و ممکن است خود به خود نیز برطرف شود اما اگر دراز مدت ادامه پیدا کند پزشک لیدوکایین تجویز می کند. 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *