یبوست و درمان های طبیعی آن با جو دوسر و تخم کتان

جو دوسر پرک- تخم کتان طلایی

مطلب را به اشتراک بگذارید

یبوست و درمان های طبیعی آن با جو دوسر و تخم کتان

اگر شما روزانه کمتر از ۱ الی ۳ بار نیاز به تخلیه شکم پیدا می کنید، احتمالاً از یبوست رنج می برید. یبوست یا خشکی مزاج عارضه ای در دستگاه گوارش است که به موجب آن مواد دفعی در روده بزرگ سفت می شوند و دفع آن ها با درد و سختی همراه می شود. در ادامه ما به شما خوراکی هایی ایمن، موثر و طبیعی در درمان یبوست و نگه داشتن روده بزرگ در شرایط آرمانی معرفی خواهیم کرد.

جو دوسر

استفاده از جودوسر باعث کاهش کلسترول خون، کاهش سطح قند خون و کاهش وزن می شود. این محصول ارزش غذایی بالایی دارد و سرشار از فیبر، ویتامین و املاح معدنی مورد نیاز بدن می باشد. جو دوسر حاوی فیبر نامحلول است که در اکثر میوه ها و سبزیجات نیز موجود می باشد. فیبر نامحلول در فرآیند گوارش تجزیه نمی شود و با جذب آب باعث متورم شدن و نرم تر شدن حجم مدفوع می شود تا به سهولت در دستگاه گوارش به حرکت در بیاید، و در نتیجه شما را از ابتلا به یبوست مصون می دارد. پس افرادی که از یبوست رنج می برند یا در فکر پیشگیری از آن هستند، می توانند با افزودن جو دوسر به رژیم غذایی خود به این امر دست یابند.

جو دو سر پرک صبحانه فوری ۲۰۰ گرمی

جو دوسر صبحانه فوری

تخم کتان

سال هاست که تخم کتان شهرت بسیاری در درمان یبوست دارد. دانه کتان حاوی موسیلاژ (مایع لزج و چسبناک) است که با نرم تر کردن مدفوع، تسکین دهنده و محافظ دستگاه گوارش در طول فرآیند هضم غذا می باشد. دانه کتان علاوه بر درمان یبوست از التهاب معده و روده نیز پیشگیری می کند. دانه کتان را امروزه می توانید در مغازه ها و عطاری ها تهیه کنید. بهتر است قبل از مصرف دانه های کتان را آسیاب کنید و از نگه داری طولانی مدت کتان به صورت پودر شده خودداری کنید، زیرا این کار موجب اکسید شدن روغن های با ارزش موجود در دانه کتان و در نتیجه ترشیده شدن آن می شود. اگر از بذر کتان استفاده می کنید حتماً مقدار زیادی مایعات بنوشید، چون فیبر موجود در آن آب را جذب کرده تا به گوارش غذا کمک کند.

تخم کتان طلایی ۲۰۰ گرمی

تخم کتان طلایی

خوشبختانه نوع بو داده بذر کتان نیز قابل مصرف بوده و استفاده از آن بسیار دلچسبتر و ساده تر است و طعم بسیار خوبی به انواع سالاد، غذاها و صبحانه های شما می دهد.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *