یائسگی و افزایش وزن

مطلب را به اشتراک بگذارید

در دوران یائسگی، متابولیسم بدن کند می شود و ممکن است فرد دچار چاقی شود. البته این امر لزوماً رخ نمی دهد، می توان با رعایت نکاتی از بروز این مشکل جلوگیری کرد.
یائسگی موجب تغییرات زیادی در هورمون ها می شود، از جمله، هورمون استروژن به میزان زیادی کاهش می یابد. 
این نوسانات هورمونی فرد را برای چاقی مستعد تر می سازد، ولی دلیل افزایش وزن در این دوره صرفاً تغییرات هورمونی نیست، بلکه عوامل دیگری نیز دخیل اند، که بی تحرکی و ژنتیک از جمله مهمترین آن ها هستند.
با افزایش سن و رسیدن به دوران یائسگی، زنان تمایل کمتری به ورزش و تحرک دارند، و همچنین با افزایش سن از میزان ماهیچه های بدن کاسته شده و در نتیجه چربی بیشتری باقی می ماند. همچنین هر چه میزان چربی بدن نسبت به ماهیچه ها بیشتر باشد، چربی سوزی کمتر و آهسته تر انجام می شود.
در این شرایط اگر طبق روش و عادات قبلی خود تغذیه کنید، واضح است که دچار اضافه وزن خواهید شد.
اگر در خانواده و یا اقوام نزدیک خود، سابقه اضافه وزن و تجمع چربی، مخصوصاً در ناحیه ی شکم، وجود داشته باشد، شما نیز تا حدودی مستعد این امر خواهید بود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *