گواهی نامه های کیفی نمک دریا شرکت Albareros و همکاری دانشگاه کادیز (نمک دریا یددار کم سدیم OAB)

مطلب را به اشتراک بگذارید

گواهی نامه های کیفی نمک دریا شرکت Albareros و همکاری دانشگاه کادیز (نمک دریا یددار کم سدیم OAB)

شرکت Albareros و دانشگاه کادیز اختراعی را ثبت کردند که به ۳ هدف مهم منجر شد :

  1. بهینه سازی روند یددار کردن نمک دریا با هر غلظتی از ید
  2. همگن سازی ید در نمک دریا
  3. ثبات ید در نمک دریا به مصرف و انبار کردن آن ربطی ندارد و تحت تاثیر شرایط محیطی نیز نمی باشد.

– گواهی نامه های صادره برای محصول از سوی دانشگاه کادیز :

برای توسعه و تولید علمی این محصول دانشگاه کادیز با این شرکت همکاری گسترده ای را انجام داده است.گواهی نامه های محصول، اهداف به دست آمده را نشان می دهد.

               

جایزه نمک دریا کم سدیم یددار رژیمی در سال ۲۰۱۳

 

 

این جایزه ای است که در نمایشگاه بین المللی کشاورزی که در سال ۲۰۱۳ در دبی برگزار شد بود دریافت شد.جایزه ای که طی آن نمک دریا رژیمی کم سدیم یددار به عنوان محصولی توصیه شده برای عموم به این شرکت موفق، اهدا شد.

گواهی استاندارد ملی ایران برای نمک کم سدیم و یددار با شماره ۱۳۵۲۹

سازمان بهداشت جهانی مصرف نمک دریا یددار را توصیه می کند!

 

 

سازمان بهداشت جهانی (WHO) و یونیسف (UNICEF) برای صنایع غذایی، مصرف نمک دریا یددار را توصیه می کنند.با توجه به سازمان ملل متحد، ید برای رشد فکری ضروری است. لذا سازمان ملل متحد توصیه می کند که نمک باید یددار باشد.

نمک دریا کم سدیم یددار ۴۰۰ گرمی

ید ماده معدنی مورد نیاز برای سنتز ۲ هورمون تیروئید می باشد. این هورمون ها رشد اسکلت را تحت تاثیر قرار می دهند، به تنظیم درجه حرارت بدن و عملکرد بهتر سیستم قلبی عروقی می پردازند و باعث تسهیل رشد و بلوغ مغز می شوند.

ید برای همه مردم ضروری است، اما گروه هایی که بیشتر به آن نیاز دارند عبارتند از : زنان باردار و کودکان.

کمبود ید در گروه های مختلف منجر به بروز بیماری IDD( اختلالات کمبود ید) می شود و مشکلات زیادی را به وجود می آورد مانند :

  • در جنین : بوجود آمدن کرتینیسم (اختلال روانی،ناشنوایی،کوتاهی قد) ، سقط جنین و ناهنجاری ها در بدن
  • در کودکان : عقب ماندگی اختلال در رشد بدن، از بین رفتن قوای ذهنی،ضریب فکری پایین و تغییرات شنوایی
  • در بزرگسالان: بروز کم کاری تیروئید

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *