گاجار کحلوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :

هویج ………………………………….. ۱ کیلو
شیر ………………………………….. ۱ لیتر
آب …………………………………….. ¾  پیمانه
هل ……………………………………. ۱ قاشق چای خوری
کره نرم شده …………………………. ۳ قاشق سوپ خوری
شکر …………………………………… ۴۵۰ گرم
بادام خرد شده ……………………….. ۲ قاشق سوپ خوری
خلال پسته …………………………… برای تزیین
گلاب در صورت تمایل ………………… ۴ قاشق سوپ خوری
 
طرز تهیه :
هویج را پس از شستن پوست کنده و رنده کنید. دانه های هل را خوب آسیاب کنید. آب را در قابلمه ای مناسب ریخته و بگذارید جوش بی آید. هویج را در آن بریزید و ۶ الی ۷ دقیقه بجوشانید.  شیر را اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم ۱ ساعت یا تا زمانی که هویج کاملا پخته و له شود، بجوشد. شکر و هل را اضافه کنید و بگذارید باز هم بجوشد تا شکر حل شود و شیر هم جذب هویج بشود. در این مرحله مرتب هم بزنید تا شیر کامل جذب شود. سپس کره را اضافه کنید و باز هم بزنید. گلاب را با شکر اضافه کنید. پس از جذب کامل شیر و کره و هم زدن به مدت ۴ تا ۵ دقیقه از روی حرارت بردارید. در ظرف مناسب ریخته و روی آن را با پسته یا بادام تزیین کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *