کیک کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

کیک کینوا  :

 

مواد لازم :

کینوا پخته شده ……………………….. ۲ فنجان

پیاز خرد شده ………………………….. ۱ عدد

قارچ خرد شده …………………………. به مقدار لازم

اسفناج خرد شده ……………………… ۱ فنجان

سیب زمینی پخته شده ……………. سه چهارم پیمانه

تخم مرغ پخته شده ………………………………….. ۱ عدد

پنیر پارمزان ……………………………. یک چهارم پیمانه

ریحان خرد شده ………………………….  به مقدار لازم

فلفل سیاه و قرمز ……………………….. به مقدار لازم 

طرز تهیه :

ماهیتابه را روی شعله گاز گرم کنید. پیاز و روغن را به ماهیتابه اضافه کنید تا نرم و طلایی رنگ شود. قارچ و اسفناج را به مدت ۳-۲ دقیقه به پیازها اضافه و تفت دهید. داخل کاسه بزرگتر کینوا، سیب زمینی، تخم مرغ، قارچ، اسفناج و فلفل را اضافه و مخلوط کنید و به شکل توپ در بیاورید و داخل ماهیتابه سرخ کنید. در آخر با ریحان و پنیر پارمزان تزیین کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *