کیک کینوا و تخم مرغ آبپز

مطلب را به اشتراک بگذارید

کیک کینوا و تخم مرغ آبپز :

 

 

مواد لازم :

کینوا پخته شده ……………………. دو و یک دوم فنجان

نان خرد شده ………………………. یک فنجان

تخم مرغ ………………………………. دو عدد

سفیده تخم مرغ ……………………… یک دوم فنجان

پیاز خرد شده ………………………… ۲ عدد

پنیر چدار ……………………………. ۴۵ گرم

نمک دریا ……………………………….. یک دوم قاشق چای خوری

فلفل سیاه ……………………. یک چهارم قاشق چای خوری

برگ شاهی …………………………. یک دوم فنجان

تخم مرغ  آبپز ……………………….. ۶ عدد

طرز تهیه :

روی حرارت کینوا، سفیده تخم مرغ، پنیر، نمک دریا و فلفل را اضافه می کنیم. سپس خرده نان را اضافه کنید و برای چند دقیقه هم بزنید. به مدت ۱۰-۷ دقیقه هر طرف را سرخ کنید. در آخر تخم مرغ آبپز را روی آن قرار دهید و با برگ شاهی تزیین و میل بفرمایید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *