کیک پرک چاودار با سیب

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد مورد نیاز:

  • دو عدد سیب
  • یک قاشق چایخوری دارچین
  • ۷۵ گرم بادام خرد شده
  • ۱۵۰ گرم پرک چاودار
  • ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ۱۰۰ گرم شکر قهوه ای
  • ۵۰ گرم عسل
  • ۷۵ گرم کره
  • ۷۵ میلی لیتر شیر
  • ۲ عدد تخم مرغ

طرز تهیه:

ابتدا پرک چاودار را آسیاب کرده تا به شکل آرد شود. سپس فر را تا ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در ظرفی سیب و دارچین را با یکدیگر مخلوط کنید. در مرحله بعد بادام، آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید.

شکر قهوه ای را با عسل و کره مخلوط کنید و روی حرارت گرم کنید. شیر و تخم مرغ ها را به مخلوط اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. در آخر سیب را اضافه کنید.

خمیر به دست آمده را در ظرف مخصوص فر بریزید به طوری که داخل ظرف کاغذ مخصوص پخت کیک را قرار داده باشید. به مدت ۴۰ – ۵۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کیک شما آماده شود. نوش جان!

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *