کیک هویج

مطلب را به اشتراک بگذارید

کیک هویج


مواد لازم :
تخم مرغ……………………………… ۴ عدد
آرد سفید…………………………….. ۲ فنجان
شکر…………………………………… ۲ فنجان
هویج ریز رنده شده………………….. ۳ فنجان
جوش شیرین………………………….. ½ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر…………………………….. ۲ قاشق مرباخوری
شکر…………………………………….. ۲ فنجان
روغن مایع………………………………. ¾ فنجان
پودر دارچین…………………………….. یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
 تخم‌مرغ‌ها را نیم ساعت قبل از شروع کار بیرون آورده و در هوای اتاق بگذارید. سپس تخم‌مرغ‌ها را شکسته و خوب هم بزنید .آرد ، شکر ، جوش‌شیرین و بکینگ‌پودر را هم مخلوط کنید. سپس دارچین را به این مخلوط اضافه کنید. حالا تخم‌مرغ‌ ها، هویج و روغن مایع را مخلوط کرده و به مخلوط خشک اضافه‌ و هم بزنید. قالب‌ها را چرب کرده و مقداری آرد درون آن بپاشید.
مخلوط را در قالب‌های مخصوص کیک ریخته و آن را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ دقیقه درون فر بگذارید.
در مرحله آخر چنگال را داخل کیک فرو کنید. اگر مواد کیک به چنگال نچسبید، کیک آماده است. در غیر این صورت ۱۰ دقیقه دیگر به آن فرصت دهید تا خوب پخته شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *