کیک فنجانی کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

کیک فنجانی کینوا :

 مواد لازم :

کینوا پخته شده ………………… ۲ و نیم پیمانه

تخم مرغ …………………………… ۴ عدد

نمک دریا ………………………………… یک دوم قاشق چایخوری

پیازچه …………………………….یک سوم پیمانه

پیاز خرد شده ………………. ۱ عدد

پنیر چدار یا پارمزان ……………….. یک سوم پیمانه

سیر …………………………………………. ۳ حبه

پودر سوخاری ………………………… ۱ پیمانه

طرز تهیه :

کینوا، تخم مرغ و نمک دریا را داخل ماهیتابه مخلوط کنید. سپس پیازچه، پیاز، پنیر و سیر را به آن اضافه کنید. مخلوط کینوا را به پودر سوخاری زده و روی حرارت کم هر طرف را به مدت ۱۰-۷ دقیقه سرخ کنید. جهت سرو غذا، کیک فنجانی را داخل بشقاب گذاشته و تخم مرغ آبپز را روی آن قرار دهید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *