کیک شکلاتی خامه ای کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم: (برای ۸ نفر)

کینوا پخته شده…………….۲ فنجان

شیرسویا یا بادام……………….۱/۳ فنجان

تخم مرغ………………۴ عدد بزرگ

کره………………….نصف فنجان

پودر وانیل………………..۱ قاشق چایخوری

شکر……………………۱ فنجان

پودر کاکائو تلخ……………………نصف فنجان + نصف قاشق چایخوری

بیکینگ پودر…………………۱٫۵ قاشق چایخوری

جوش شیرین………………نصف قاشق چایخوری

نمک دریا…………………نصف قاشق چایخوری

خامه کیک…………………….۱ فنجان

پودر قند……………….۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

۱- فر را از قبل در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید، ظرف کیک ۹ اینچی را چرب کرده و کاغذ روغنی را روی آن قرار دهید.

۲- کره را ذوب کنید.

۳- کینوا، شیر، کره ذوب شده و پودر وانیل را در داخل ظرف بریزید و با مخلوط کن خوب هم بزنید (حدود ۳۰ ثانیه)

۴- شکر، نصف فنجان پودر کاکائو، جوش شیرین و نمک دریا را اضافه کنید و هم بزنید.

۵- ظرف را داخل فر بگذارید تا بپزد (حدود ۴۰-۴۲ دقیقه). با توجه به ظرفی که استفاده می کنید، ممکن است نیاز به زمان پخت بیشتری داشته باشد.

۶- بعد از پخت بگذارید کیک در ظرف خودش حدود ۱۵ دقیقه خنک شود. سپس با دقت از ظرف بیرون آورید.

۷- هنگامی که کیک سرد شد، خامه کیک را با نصف قاشق چایخوری پودر کاکائو و پودر قند هم بزنید و بر روی کیک اضافه کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *